Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete, plânsă de toți prietenii. Mărturisirea lui Fuego a emoționat toată România
Ileana Ciuculete, plânsă de toți prietenii. Mărturisirea lui Fuego a emoționat toată România

Ileana Ciuculete, plânsă de toți prietenii. Mărturisirea lui Fuego a emoționat toată România

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a scris pe Facebook un mesaj emoționant despre trecerea în neființă a bunei sale prietene Ileana Ciuculete.

Artistul povestește că moartea Ileanei Ciuculete l-a făcut să realizeze că oamenii sunt ca absorbiți de nebunia vremurilor in care, ne place sau nu, trăim, uitam de noi”. Fuego a vorbit și despre viața sa suprasolicită  care îl face deseori să uite de sănătatea sa. ”Mi-am dat seama ca absorbiți de nebunia vremurilor in care, ne place sau nu, trăim, uitam de noi. Si nu la modul in care lucrurile simple au devenit uitate, ci in felul acela in care nu ne mai ocupam de sănătate, de suflet si de minte! 

Poate ca par deplasat, dar in lumina evenimentelor recente din lumea muzicală, pierderea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete, a carei dispariție rapida o regret, am găsit o lecție pentru toți artistii – ne suprasolicităm la maxim, fara sa ne pese de sănătate, de un program corect ori de un stil de viata sănătos. 

Si eu fac la fel si dupa saptamâni terifiante, nici nu mai întreb daca se merita. Si chiar daca balanța înclina, ajungi mai tarziu sa te intrebi, cu ce pret toate astea? Aveti așadar, dragii mei, grija de voi! Zi linistita va doresc! #sanatateaemultmaiimportanta”, a scris Fuego, pe Facebook.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă.

Născută pe 20 septembrie 1957, Ileana Ciuculete a fost interpreta de muzică populară, înregistrând peste 400 de melodii proprii, cu peste 24 de albume.