Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete. CINE I-A VISAT MOARTEA? Premoniţia macabră din lumea muzicii populare
Ileana Ciuculete. CINE I-A VISAT MOARTEA? Premoniţia macabră din lumea muzicii populare

Ileana Ciuculete. CINE I-A VISAT MOARTEA? Premoniţia macabră din lumea muzicii populare

Ileanei Ciculete a muri. Unul dintre cei mai iubiți soliști de muzică populară de la noi, Benone Sinulescu, a făcut o dezvăluire incredibilă despre moartea Ileanei Ciculete.

Artistul spune că a visat moartea artistei și că de acum va crede mereu în aceste vise care pot fi și premoniții. “Doamne, Dumnezeule, ce veste… Fată tânără şi în putere… Îmi pare atât de rău. Vorba lui Fănuş Neagu <<Am început să ne rărim din ce în ce mai des>>. Ultima oară când am văzut-o arăta foarte bine. Mi-ai dat o veste tristă”, a declarat Benone Sinulescu pentru Spynews.ro. 

“De azi, o să cred în vise. Am visat multă lume îmbrăcată în negru care urca pe un deal. E clar că o să încep să cred în semne. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a mai spus el. 

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară. Decesul celebrei cântărețe a fost anunțat de soțul ei pentru reporterii spynews.ro: "Da, Ileana s-a dus…", a spus Cornel Galeş.

Ileana Ciuculete, care ar fi împlinit în septembrie 60 de ani, a decedat în urma unor complicații apărute după o gripă puternică.

Cine a fost Ileana Ciuculete?

Ileana Ciuculete s-a născut la 20 septembrie 1957, în comuna Vela, la interferența județului Dolj cu județul Mehedinți.

Datorită calităților vocale deosebite, a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară ''Doina Olteniei'' a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei postate pe pagina de Facebook artistei.