Evenimentul Zilei > Actualitate > Ileana Ciuculete avea UN MARE SECRET. Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei
Ileana Ciuculete avea UN MARE SECRET. Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei

Ileana Ciuculete avea UN MARE SECRET. Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu doar câteva zile, lăsând în spatele ei doar lacrimi. Conform unor noi informații, se pare că artista a fi fost și în străinătate pentru a gasi un remediu.

“Ileana ştia din vara că este bolnavă, dar nu a vrut să încarce pe nimeni cu probleme ei, nici familia, nici apropiaţii şi cu atât mai puţin, nu s-a plâns colegilor de breaslă că ar trece printr-o situaţie dificilă. Cu toate aceste nu a abandonat lupta! Optimistă şi plină de viaţă, ea a apelat la medici renumiţi în domeniu pentru a o trata corespunzător.

 Pentru a fi convinsă în ce stadiu se află ficatul ei, a fost în mare secret la o clinică privată din afară, unde şi-a făcut o biopsie! Rezultatul a fost, însă, dureros! Şansele să supravieţuiască mai mult de câteva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat, în ciuda tratamentelor de la spitalele din Bucureşti la care a fost internată. Din păcate, acum, vorbim de ea numai la trecut! Dumnezeu să o ierte”, au dezvăluit persoane din peisajul artistic pentru WOWbiz.ro.

A fost angajată de la 14 ani, cu dispensa de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei publicate pe pagină să oficială de Facebook.

De-a lungul carierei artistice a mai fost angajată cu titlul de: prima solistă la Ansamblul “Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova şi la prestigiosul ansamblu folcloric “Căluşul” din Scorniceşti.

Solistă foarte apreciată de public pentru creaţiile proprii şi stilul specific de a cânta, dinamic şi melodios, a avut o bogată activitate discografică. Are peste 400 melodii proprii, fiind semnatară a 30 discuri.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

Copiii și-au acuzat mama de abandon

Libertatea.ro scrie că în ultimii ani, artista a ajuns la spital de mai multe ori din cauza problemelor de familie. Mugurel și Cristi Sfetcu, fiii Ilenei Ciuculete din căsnicia anterioară, și-au acuzat mama de abandon. Cântăreața a susținut mereu că aceștia mint, că afirmațiile făcute de ei sunt neadevărate, susținând că este o „mamă îndurerată”. Mai mult, cântăreața susține că ei sunt manipulați și că, au case în care locuiesc, dar pe care vor să le vândă.

 "Mi-a povestit cândva ca-i place Sinatra. Păi, vorba lui, "that's life…" Ne vor lega mereu niște Revelioane…Ileana Ciuculete s-a stins azi", a scris realizatorul tv Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.

Citește și: Ileana Ciuculete. CINE I-A VISAT MOARTEA? Premoniţia macabră din lumea muzicii populare

Ileana Ciuculete. Maria Cârneci, devastată de moartea prietenei sale: "Iubea lumea, iubea viața"

Ileana Ciuculete, caz dramatic: BĂTUTĂ, ABUZATĂ și abandonată de familie. Povestea traumatizantă despre destinul artistei

TESTAMENT AL ILENEI CIUCULETE. Care au fost ultimele cuvinte ale îndrăgitei soliste şi ce melodie înfricăşătoare a interpretat cu puţin timp înainte să moară