Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu a dat anul acesta examenul de bacalaureat la vârsta de 42 de ani. După note frumoase, de 7,55 le Istorie și 8,65 la Geografie, Moroșanu s-a împleticit la Limba Română, unde a luat numai 3,60. Totuși, liberalul a făcut contestație și speră să ia un cinci.

Liderul local, în vârstă de 42 de ani, a absolvit în urmă cu câțiva ani Liceul „Simion Mehedinți” din Vidra, la seral.

Spune că a făcut meditații la Limba Română.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

Moroșanu mai declara că s-a descurcat și la Istorie, și la Limba Română.

„A fost excelent. M-am prezentat la examenul de Bacalaureat la Istorie, am fost pe subiect, să știți că am învățat, m-am pregătit cu speranța că voi lua o notă de trecere. Nu mă aștept la o notă foarte mare. Sunt mulțumit cu una de trecere și per total să am o medie care să-mi satisfacă această dorință, să am Bacalaureatul. Sincer, istoria mi-a plăcut mai mult. Nu pot să zic că la Limba și literatura româna nu m-am descurcat. Acum să vedem ce notă o să iau”, a spus politicianul.

El mai spunea și că vrea să se înscrie la facultate, potrivit digi24.ro