Evenimentul ZileiActualitateI-AUZI UNA! Gigi Becali se bucură pentru că Rădoi a fost interzis de UEFA: „Mie îmi convine”

I-AUZI UNA! Gigi Becali se bucură pentru că Rădoi a fost interzis de UEFA: „Mie îmi convine”

I-AUZI UNA! Gigi Becali se bucură pentru că Rădoi a fost interzis de UEFA: „Mie îmi convine”
Gigi Becali, patronul echipei Steaua, vede aspectele pozitive după ce UEFA i-a interzis lui Mirel Rădoi să mai stea pe banca tehnică a echipei.

Gigi Becali nu face o dramă pentru că Mirel Rădoi nu va mai avea dreptul să stea pe banca tehnică a Stelei, la meciurile din Europa. Patronul „militarilor” a spus că finul său va avea timp să stea lângă el, în lojăm dar se va ocupa de echipă la antrenamente.

„Da, mă așteptam la aceasta decizie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini și director tehnic Mirel Rădoi. Nu este nici o problemă, Mirel va sta cu mine în lojă și va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor și Rădoi va fi antrenor în lojă și o să antreneze de acolo și cu asta basta. El nu are nevoie de spațiul ăla, dar la antrenamente pregătește echipa în continuare pentru că nu i-au interzis să antreneze echipa. Nici nu are nevoie de spațiu, mie îmi convine mai mult așa că stă cu mine în lojă”, a spus Becali, conform Digi Sport.


Accesează: