Evenimentul Zilei > Actualitate > I-a ucis copilăria! Șeful T.A.T.A își abuza fiica după ce îi citea poveşti seara
I-a ucis copilăria! Șeful T.A.T.A își abuza fiica după ce îi citea poveşti seara

I-a ucis copilăria! Șeful T.A.T.A își abuza fiica după ce îi citea poveşti seara

Ies la iveală informaţii pe cât de tulburătoare, pe atât de scandaloase, în cazul preşedintelui ″Asociaţiei T.A.T.A″⁣, Bogdan Drăghici, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, susţin anchetatorii, ar fi luat-o pe fiica sa vitregă în deplasările în care acorda asistenţă altor taţi care doreau custodia copiilor. În acele momente, ar fi comis abuzurile sexuale. Procurorii care au obţinut încarcerarea lui continuă investigaţiile pentru a se lămuri dacă bărbatul a făcut sau nu şi alte victime.

Din ancheta în cazul preşedintelui TATA, Bogdan Drăghici reiese că acesta şi-ar fi abuzat sexual fiica vitregă ani la rând. Surse judiciare spun că agresiunile s-au petrecut atât în apartamentul în care aceştia locuiau dar şi atunci când Drăghici părăsea Bucureştiul şi o lua cu el în deplasare.
Suspectul obişnuia să le citească fiicelor sale poveşti seara la culcare, iar unele agresiuni s-ar fi petrecut la final. El şi-ar fi violat fiica vitregă chiar în dormitorul conjugal, în perioada în care soţia lipsea de acasă fiind pleacă în strainătate, cu serviciul.
Cinic este faptul că bărbatul mergea în diferite oraşe ca să ofere asistenţă altor taţi care voiau să obţină custodia copiilor lor. În camera de hotel, profita de biata fată.
După ce mama şi-a dat seama că ceva nu este în regulă a apelat la poliţie. Abia în faţa anchetatorilor şi a unui psiholog, adolescenta a povestit ororile pe care a fost nevoită să le trăiască în ultimii ani dar despre care nu a vorbit de frică.
Poliţiştii au început investigaţiile şi au găsit în computerul lui Drăghici poze cu fiicele sale.
În imaginile respective copilele apar, dezbrăcate. Anchetatorii susţin că Drăghici le-ar fi dus şi la cumpărături unde le-ar fi cerut să probeze costume de baie sau lenjerie intimă. Cu toate că fetele îi cereau să nu se uite, le privea în cabina de probă. Acasă, afirma surse din ancheta, le punea din nou să imbrace articolele respective şi le fotografia.
Drăghici şi-ar fi motivat fetele să obţină note mari la şcoală oferindu-le cadouri celor care erau primele. În plus, câştigătoarea îl însoţea în deplasări.
Bogdan Drăghici a fost arestat pentru 30 de zile pentru viol şi agresiune sexuală, ambele în formă continuată.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: