După ce a ales să își dea demisia în direct pe o platformă de socializare și să dezvăluie public ce se întâmpla, de fapt, în spatele camerelor de filmat, Emily Burghelea este din nou centrul atenției după ce s-a aflat și cât câștiga aceasta pe lună, la Antena 1.

După ce Emily a vorbit despre bătăile la care era supusă Vulpița și a declarat că nu mai poate acoperi astfel de fapte pentru că se simte extrem de vinovată, aceasta a decis să părăsească televiziunea.

Scandalul care a izbucnit între fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și foștii săi colegi și șefi este departe de a se fi încheiat, întrucât noi informații bombă apar aproape în fiecare zi.

Potrivit unor surse din interiorul Antenei 1,  ea avea un salariu foarte mic la „Acces Direct” și primea mai puțini bani decât alte asistente TV, aspect care poate a contat atunci când tânăra a demisionat.

Emily câștiga un salariu de 3.000 de lei, sumă mai mică decât cea cu care unii invitați la emisiune plecau după doar o oră petrecută în platou.

„Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la care Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a dezvăluit un fost coleg al tinerei, conform Cancan.

Emily a fost amenințată cu moartea de mai multe persoane care sperau să cedeze presiunilor și să nu mai continue seria de dezvăluiri incredibile. Informațiile ce se ascund în spatele camerelor de filmat au determinat-o pe vedetă să vorbească fără frică, dar în același timp au obligat-o și să suporte toate consecințele unui astfel de gest.