Evenimentul Zilei > Politica > Hoțomanele care înșelau prin metoda ”accidentul” prinse în FLAGRANT la Lugoj
Hoțomanele care înșelau prin metoda ”accidentul” prinse în FLAGRANT la Lugoj

Hoțomanele care înșelau prin metoda ”accidentul” prinse în FLAGRANT la Lugoj

Două tinere, care făceau parte dintr-un grup care înșela bătrâni, în Lugoj, după metoda ”accidentul”, au fost prinse. Polițiștii speră să dea de urma ”avocatului” care le contacta telefonic pe victime. Cele două erau pionii rețelei, fiind trimise să se întâlnească cu victimele și să încaseze banii pretinși.

12.000 de lei și 3.000 de euro – atât au ”încasat” două femei de la o bătrână pe care au înșelat-o prin metoda ”accidentul”. Pensonarei I s-a spus că fiica ei a făcut un accident grav de circulație și a băgat în spitaș doi copii. Hoațele au fost prinse însă în flagrant, de polițiști.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj le-au prins în flagrant pe cele două femei în chiar timp ce ridicau o sumă de bani, de la o persoană care tocmai ce fusese înşelată prin metoda ,,accidentul”.
”În cursul zilei de ieri şi azi, o bătrână de 73 de ani, din Lugoj, a fost apelată telefonic de către o persoană care s-ar fi recomandat ca având calitatea de avocat, înştiinţând-o pe aceasta că fiica sa a fost implicată într-un accident rutier, care s-a soldat cu rănirea a doi copii şi, pentru a fi sprijinită în anchetă, trebuie să achite 6.000 de lei. Marți în jurul prânzului, două tinere de 36, respectiv 26 de ani, ambele din judeţul Călăraşi, s-au întâlnit cu femeia pe o stradă din municipiul Lugoj, pentru a lua banii, moment în care au fost depistate în flagrant de poliţiştii lugojeni”, informează Ionuț Bocancea, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Cele două au fost duse la audieri. Poliţiştii au stabilit că acestea au mai comis patru astfel de fapte de înşelăciune, toate în municipiul Lugoj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune faţă de cele două femei, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi dispunerii măsurilor legale faţă de acestea.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: