Evenimentul Zilei > Actualitate > Un hotel din România a inventat o grozăvie cu care să atragă turiștii: Hora în apă, cu artist cu tot! – VIDEO
Un hotel din România a inventat o grozăvie cu care să atragă turiștii: Hora în apă, cu artist cu tot! – VIDEO

Un hotel din România a inventat o grozăvie cu care să atragă turiștii: Hora în apă, cu artist cu tot! – VIDEO

Un videoclip postat pe Facebook de angajații unui hotel din România a făcut furori pe internet. Turiștii încing o horă în ștrandul complexului turstic, în timp ce interpreta de muzică populară, Mariana Abrudan, cântă în mijlocul lor.

„La Ştrandul Apollo Felix se cântă live în piscină şi se fac hore termale împreună cu inegalabila Mariana Abrudan şi Orchestra”, este mesajul postat pe Facebook împreună cu videoclipul, care a fost transmis live.

Imaginile au făcut înconjurul internetului, provocând reacții contradictorii. Oamenii se străduiau să danseze, în timp ce apa îi cam încurca, în timp ce Mariana Abrudan cânta de zor în piscină, printre turiști, îmbrăcată fiind în costum popular.

Cu toate că imaginile au fost considerate de unii amuzante, pe pagina de Facebook a hotelului a curs cu comentarii pozitive și felicitări.

„Superrrr…ingenioasa idee,abia astept sa vin si eu,bravoooo…sa ne distram Romaneste”, a comentat o utilizatoare, în timp ce alta scrie: N-am văzut în viața mea asa ceva! Personal nu mi se pare potrivit dar nu conteaza doar părere a mea! Vad ca lumea se distrează!”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News