În 1998, un tânăr pe nume Stephen Scott şi-a ucis cu sânge rece logodnica. Martori au fost doi complici de-aia cestuia care au cedat presiunilor autorităţilor şi au mărturisit macabra crimă.

Sylvia Fleming locuia în Irlanda de Nord, Marea Britanie, împreună cu partenerul ei de viaţă. Cei doi au fost fericiţi până în momentul în  care tânăra a rămas însărcinată. Din acel moment, bărbatula  început să fie agresiv şi spunea că nu doreşte să devină tată.

Mai mult, adolescenta a povestit că acesta avea fantezii dubioase. În timpul actului sexual dorea să-i pună perna pe faţă, lucru care i s-a părut foarte ciudat fetei, care i-a povestit surorii sale întâmplarea.

Din păcate, Sylvia nu şi-a dat seama că iubitul ei plănuia să o omoare. Într-o seară, Stephen şi-a chemat doi prieteni acasă şi le-a spus că urmează să-şi ucidă iubita. Aceştia nu l-au crezut, însă lucrurile fix aşa s-au întâmplat.

Ajunsă în casă, fata a fost servită cu un cockteil cu somnifere, iar apoi i.a făcut o injecţie de insulină. După un timp, adolescenta a adormit, iar apoi s-a folosit de trupul ei.

Sylvia a decedat la scurt timp, iar Stephan a tăiat-o bucăţi pentru a nu fi descoperită crimă.

Anchetatorii au găsit trupul femeii abia acum în podeaua casei. Martorii prezenţi la această crimă au mărturisit totul, iar bărbatula  intrat după gratii.