Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Guvernul mondial există şi funcţionează!

Autor: | | 3 Comentarii | 2632 Vizualizari

Pe 22 noiembrie s-au născut Charles de Gaulle, George Eliot, Billie Jean King, Andre Gide, Jamie Lee Curtis, Robert Vaughan, Matteo Bartoli, Benjamin Britten, Ion Marinescu, Mişu Iancu, Mircea Cristescu. Pe 23 noiembrie s-au născut Harpo Marx, Billy the Kid, Boris Karloff, Manuel de Falla, Franco Nero, Paul Celan, Grete Tartler, Petru Comărnescu, Sorin Ovidiu Vîntu.

Nimic în „kalendar” şi sfinţişorii de serviciu, în calendar: Filimon, Arhip, Onisim şi Cecilia iar duminică Antonie, Amfilohie şi Grigorie din Acraganda. Cecilia, ce nume frumos, nu ştiu de ce îmi evocă două cireşe unite prin codiţă! Poate dualitatea „ce”, „ci”, care sună ca un clopoţel de argint?

"Evenimentul Zilei" din 22 noiembrie 1963. O veste teribilă emoţioneză toată planeta. Un sondaj Gallup arată că a fost cea mai importantă veste, cel mai important subiect mediatizat al secolului XX, după vestea încetării războiului. 97,63% din populaţia globului a fost informată de ceea ce s-a întâmplat pe 22 noiembrie 1963 în Dallas. Au urmat filmele de „amatori” de la locul faptei şi ele vizionate de marea majoritate a populaţiei. Anchete peste anchete, cărţi, articole, reportaje, dezvăluiri...

Apoi, povestea unei femei de caracter. Care, din Prima Doamnă a lumii ajunsese, doar, o văduvă tragică. Dar Jackie avea sânge franţuzesc în vine şi ştia că "la vengeance est un plat qui se mange froid!" (răzbunarea este o mâncare care se mănâncă rece!) Aşa că acceptă o căsătorie cu unul dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei cu o condiţie secretă: să se răzbune, să fie găsiţi şi lichidaţi ucigaşii soţului, Preşedintele Statelor Unite!

În anii care au urmat patruzeci şi şase de persoane, unele foarte importante, alţii doar nişte asasini plătiţi, de peste tot din lume, nu doar din America, au încetat din viaţă în cele mai diverse moduri posibile şi fără publicitate. Accidente auto, morţi subite, înecaţi în piscine, accidente de vânătoare, de pescuit subacvatic, asasinaţi de „hoţi”... Preţul a fost plătit. Grecul a fost un om de onoare!

Au trecut cei cincizeci de ani!

Aşa că după toate regulile, uzanţele uniforme, pot să spun ce ştiu. Aştept ca şi alţii, de pe tot globul să spună - au trecut cei cincizeci de ani de embargou, documentele ar trebui declasificate!

Vedeţi, în 1963 eram un adolescent ager care mă învârteam printre alţi adolescenţi, în umbra puterii de pe atunci. Făceam parte, fără să ştiu, din "Proiectul Castor şi Pollux". Prin vara lui 1963, prietenul şi colegul meu, Gheorghe Gheorghiu, nepotul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, mă întreba unde să plecăm peste hotare, în excursie, că se vor deschide frontierele, pentru că ruşii s-au înţeles cu americanii. Şi la VOA, ascultat cu sfinţenie de bunicul meu, dom’ Pascale Americanul, erau emisiuni ciudate, în "special english". Se vorbea despre pace, destindere, încetarea războiului rece...

Peste ani de zile, în anii '80 când lucram pentru miliardarul iranian Molavi, acesta m-a trimis ca mesager şi curier cu nişte documente tehnice în insula Reunion. O licitaţie foarte scumpă şi foarte hush-hush. Iranul era în război, dar eram străin şi aveam paşaport de serviciu cu viză permanentă şi permis de muncă pentru guvernul iranian, aşa că nimeni nu-şi putea băga nasul în servieta mea fără să declanşeze un scandal intern şi unul diplomatic.

Acolo, în Reunion, după ce am aterizat cu greu pe pista primitivă numită pompos "Aeroportul Roland Gaross", din Saint-Denis, am fost primit de un francez, fost coleg de la Paris al lui Molavi de "l'Ecole Superieure Technique". Bogat, bogat adevărat, fără să epateze sau să strălucească. Fost şef de divizie la „deuxième bureau”. Adevărata bogăţie este mată... nu strigă, nu zgârie, nu-i face pe alţii invidioşi!

Mai ţineţi minte filmul cu Nicolas Cage şi Sean Connery, parcă „The Rock” când, la sfârşit, eroul nostru ia un microfilm dintr-o biserică, îl desfăşoră şi o întreabă pe partenera de film: "Vrei să ştii cine l-a împuşcat pe Kennedy?" Ei bine, acelaşi lucru mi s-a întâmplat mie în insula Reunion... Am aflat cine l-a împuşcat pe Kennedy, într-o seară de vară tropicală stropită cu mult gin fizz!

Pe scurt, vai, timpul, ce ucigaş plătit, prin vara lui 1963 Kennedy pune la cale o întâlnire secretă cu Hruşciov. Cei doi se întâlnesc "din întâmplare" pe coridoarele ONU şi Kennedy îl trage pe rus într-o cameră pregătită dinainte, "mută". Au stat acolo două ore, întra patru ochi şi soarta lumii. La un moment dat au cerut... cretă! Se spune că, la sfârşit, marele planiglob din camera respectivă era plin de cretă ştearsă şi că Hruşciov era murdărit pe mâneci cu cretă albă. La fel şi Kennedy... nu mai era vorba de un şerveţel de hârtie...

Dar cei doi puternici conducători ai lumii erau mulţumiţi şi zâmbitori: căzuseră la o înţelegere!

"Băieţii deştepţi" de atunci, din toată lumea, au înebunit! Ei controlau comerţul şi schimburile dintre blocuri, cel capitalist şi cel comunist, armamentul, cursa înarmărilor, petrolul, „fuga” celor din Est... O liberalizare, o cădere a cortinei de fier, cum a fost mai târziu, în 1989, i-ar fi lăsat fără obiectul muncii şi fără miliarde de dolari!

"Grădinarii" cum se numeau ei, între ei, pentru că aveau ca semn de recunoaştere un anumit trandafir, erau un amestec de şefi ai serviciilor secrete, generali, oameni de afaceri, petrolişti. Au pus imediat la cale eliminarea celor doi: a lui Kennedy şi a lui Hruşciov.

John Fitzgerald Kennedy a fost eliminat, în grabă, pe 22 noiembrie 1963, deoarece dorea să facă publică înţelegerea cu ruşii până la Crăciun, să facă cadou pacea mondială americanilor. Nikita Sergheevici Hruşciov a fost eliminat printr-un complot, printr-o lovitură de stat, pe data de 14 octombrie 1964. A mai apucat să scrie, în Siberia, "Amintirile" dar şi aceleau au fost înlocuite, măsluite.

Pentru asasinarea lui Kennedy s-a folosit povestea de acoperire a asasinului unic, a lui Lee Harvey Oswald şi el ucis, foarte convenabil, de Jack Leon Ruby. De fapt, au fost cinci trăgători, cinci asasini plătiţi... Hruşciov a fost demis pentru "comportamentul său"!

Am doar o singură satisfacţie! Că Jackie a luat gâtul celor 46 de ticăloşi! Bravo ei! Atâţia au găsit oamenii grecului... că ticăloşi sunt mult mai mulţi!

Ia gândiţi-vă că liberalizarea, democratizare, cum vreţi, ar fi avut loc în 1963, pe picior de egalitate, în alte condiţii şi în termeni mult mai buni decât în 1989, când, de fapt, Estul a fost considerat învins şi suportăm şi astăzi rigorile economice şi politice ale unei ţări învinse şi ocupate, ale unei colonii!

„Teoria conspiraţiei” o să rânjiţii, unii dintre domniile voastre, cu satisfacţie. Vi s-a spus de atâtea ori că Pământul este plat că nu mai puteţi să recunoşteţi adevărul, când vi se spune. Adevărului că „Pământul este rotund” i-a trebuit o mie de ani şi multe jertfe ca să fie acceptat...

Dacă tot m-aţi ţintuit la „teoria conspiraţiei” să vă mai spun una, larg vehiculată şi comentată de presa fanzinelor din State. Hai să spunem tot „teoria conspiraţiei”!

Corpul nostru material este extrem de influenţat de ceea ce este introdus în el, alimentar, injectat sau inhalat. Câteva miligrame dintr-un produs chimic poate avea, asupra corpului nostru, efecte colosale. De exemplu, zece miligrame de LSD alterează percepţia realitaţii în proporţie de peste 90%. Ai alte „adevăruri”, trăieşti în lumea psihedelică!

Psihicul uman este la fel de influenţabil la informaţii, imagini, concepte, vorbe, gesturi, evenimente. De şase mii de ani o anumită pătură conducătoare, formată, la început din marii preoţi, a încercat să găsescă metode eficiente de control psihic a mulţimii. Au căutat şi au reuşit! De exemplu, astrologia, este una dintre aceste metode! La început cea mai avansată ştiinţă şi cea mai completă religie, care transmitea oamenilor, regelui, voinţa zeilor!

În şase mii de ani, această „manipulare” (urăsc termenul, şi o să-l folosesc cât mai puţin) a oamenilor a ajuns la cote nebănuite.

Un elev intră în clasă cu o puşcă şi îşi asasineză colegii şi profesorul. Un sergent major intră în cazarma lui şi împuşcă, cu Coltul militar din dotare, profesional şi eficient, pe camarazii lui. Un tânăr cu un arsenal întreg intră într-un mall... sunt mii de astfel de cazuri! Toţi, dar toţi aceşti asasini au un singur punct comun: erau în asistenţa unui psihiatru, unii pentru motive minore şi luau antidepresive. Candidatul manciurian?

Poate acestea sunt cazurile scăpate de sub control. Hai să zicem. Sunt regula, sau excepţia? Adică, cei care se ocupă de psihicul uman, psihologi, psihiatri, psihanalişti şi alţi nebuni, vorba lui Ovidiu Dragoş Argeşeanu, care spunea, undeva, că cei care se ocupă de nebuni sunt mai nebuni ca pacienţii lor.

Oamenii pregătiţi să controleze psihic mulţimea nu sunt o poveste. I-am văzut la lucru în Iran, pe mollahii islamici, care stăpâneau mulţimile cu un gest, cu magia vorbei. Mulţimi, uneori ostile!

De aici până la controlul general, controlul populaţiei de pe glob nu a fost decât un pas.

Primăvara arabă, Siria, Ucraina, Califatul, revoltele din State, compromiterea Rusiei, mai nou, demonstraţiile din Ungaria etc etc

Sunt opera „guvernului mondial”. Care a întâns www, pânza de păianjen, peste toată lumea. De doi ani de zile guvernul mondial trimite mesaje lumii şi mai ales conducătorilor.

Mesajul arată că niciun guvern, niciun rege, împărat, preşedinte, general nu mai are nicio putere, pentru că guvernul mondial se poate adresa, peste capul lor, direct maselor, prin telecomunicaţiile globale electronice şi că poate sugera populaţiei, ordona chiar, prin manipulare psihică... orice!

De altfel, nu ştiu dacă aţi observat, instituţia asasinatului politic a cam dispărut, ultimul mare asasinat fiind cel al lui John Kennedy. Nu mai este necesar, atâta timp cât poţi obţine ceea ce vrei prin presiunea străzii, prin manipularea psihică a mulţimii. Iar conducătorii noştri iubiţi ajung clovni de televizor, dictatori de matineu, marionete de teatru pentru copii. Uitaţi-vă la Ungaria... unde masele demonstrează împotriva intereselor lor! Iar principala problemă a fost internetul. Dacă le condiţioneză netul, accesul la mase, pe unde o să mai curgă scopolamina către populaţie?

Lovitura CRUNTA pentru Elena Udrea. Decizie FARA PRECEDENT in justitie! Iubita lui Alexandrov, DEVASTATA de veste

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Banii tai

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI