Horoscop Dragi lupi, padawani și hobbiți, nu știu cum s-a întâmplat, dar pe 23 august am sărbătorit. Cu crenvurști vienezi, muștar franțuzesc de Dijon, mici din republică, roșii grecești și bere cehească. Nimic românesc, până și mașina cu care am fost la cumpărături era coreeană. Am avut oaspeți, un mare regizor german de origine română și actrița principală dintr-un serial de la Hollywood. Un secret, trebuie să îl țin, dar care, peste câtva timp, vă va face mare plăcere.

 

Horoscop Am ajuns la concluzia că pe 23 august 1944 a fost ultima zvâcnire națională a românilor, au făcut, ultima dată în istorie, ceea ce au vrut mușchii lor. Ce au vrut mușchii tânărului Rege Mihai, Dumnezeu să-l ierte, care credea că o să-și cumpere, cu prețul vieții a multor zeci de mii de militari români, dreptul la supraviețuirea dinastiei. Bun, nimeni din cei care ne-au condus nu poate fi bănuit că a avut un coeficient de inteligență decent, măcar, dar asta este o altă poveste.

 

Horoscop  Frumoasa și tânăra actriță a cotcodăcit că să fii naționalist nu este chiar politic corect. I-am răspuns că patriotismul, naționalismul, cum vrei să-i spui, cu toate că sunt diferențe de nuanțe, trece prin stomac. ”Buy british” a fost invenția britanicilor, nu a românilor. Patriotismul este, în primul rând, o atitudine economică. Ca în orice colonie și în România conceptul de solidaritate națională, patriotismul, a fost compromis cu multă pricepere, fiind astăzi ceva uitat, sau chiar de condamnat. Patriotismul, mândria națională se referă la un grup de persoane, un popor, cu aceleași obiceiuri, tradiții, atitudini și preferințe generale. Care, poate constitui o piață aproape închisă, autosuficientă. Banii rămân în țară, se plimbă de la român, la român. Taxele și impozitele se duc în interesul românilor, la învățământ, sănătate, pensii, protecție socială etc.

 

Horoscop Străinii au venit cu zâmbetul pe buze și au ocupat România. Cu supermarketurile lor, cu mărfurile lor, cu mașinile lor, cu băncile lor, cu dezvoltările lor imobiliare. Cu tot. Prin orice produs sau serviciu străin pe care îl cumpărăm investim în economia țării respective pentru că respectivul produs are incluse taxele și impozitele țării de proveniență.

 

Horoscop Mărturisesc, păcătuiesc, cumpăr unt irlandez, pentru că unt românesc nu găsesc la supermarketul nemțesc, singurul din Vălenii de Munte. De fapt, cumpărând unt străin, plătesc impozitul pe produs, investesc în sănătatea, învățământul și pensiile din țara de origine. Dacă, măcar, mărfurile ar fi mai bune calitativ. Majoritatea produselor alimentare și de îmbrăcăminte este calitativ inferioară produselor similare românești, dinainte de lovitura de stat. Sunt mai frumos ambalate, desigur. Dar probabil că ați auzit de scandalul, repede mușamalizat, de lanțurile de supermarketuri care aveau două calități pentru același produs. Calitatea superioară era pentru Vest, cea inferioară, rămășițele, pentru Est, la același preț.

 

Alimentele nu mai au gust, îmbrăcămintea se deșiră după două spălări, produsele de folosință îndelungată țin doi ani de zile. Din nou dau un exemplu personal, cunosc lucrurile mai bine, pe pielea proprie. Am, încă în funcțiune, două frigidere Arctic, făcute acum 40 de ani. În timp ce rudele mele din State au schimbat trei combine fițoase, de firmă, în cei nouă ani de când m-am pustnicit. Anticele frigidere merg perfect, îmi îngheață ciorba pe primul raft. Sunt pentru oameni harnici. Secretul este să le dezgheți manual cât mai des, la două săptămâni, maximum, așa nu consumă mult. Am pus și un regulator, al energiei reactive și așa ajung la un consum, pentru amândouă, de circa 300 kWh pe an. Probabil că o să mai țină 40 de ani, pe vremuri produsele nu erau făcute în China. Să trăiesc eu cât or funcționa ele…

 

După ce am explicat toate acestea, tânăra și frumoasa actriță de la Hollywood a exclamat: ”…și oamenii de ce nu știu toate aceste lucruri, cred că s-au prostit, li s-a pus fluorină în apă!”

 

Horoscop   În noaptea aceea l-am visat pe Barack Hussein Obama. Se făcea că eram la el acasă, pe terasă, în jurul unei mese albe-albe. Obama era îmbrăcat într-un pantalon scurt alb și un polo roșu cu o marcă prestigioasă, crocodilul lui Lacoste. Am remarcat că albise de tot, dar îi stătea bine, îi dădea un aer de onorabilitate. Mi-a pus o întrebare, am răspuns. Mi-a mai pus una, am răspuns, din nou. A venit și Michelle cu o tavă, care era, evident, de argint pe care erau ceștile de cafea. ”Mister Rado, știu că nu bei cafeaua cu zahăr. Ce părere ai despre închiderea hypermarketurilor, cum va afecta modul de viață american?”      

 

Nu știam nimic despre acest subiect, despre închiderea hypermarketurilor, așa că m-am trezit brusc cu acea senzație ciudată că visu-i realitate și realitatea este vis.

 

Horoscop  Era ora șase dimneața și cățelușele încă dormeau. Mémé dormea cu botișorul pe mâna mea. I-am scos binișor ”abajurul”, am făcut prostia și am operat-o, am castrat-o și ea și-a scos imediat firele. Bunul doctor Cristi Bobu a cusut-o din nou, dar a trebuit să-i mai facă o anestezie. Așa că Mémé era ca o hipiotă la Woodstock, drogată și turtită. Multe păcate am, iată, încă unul! Dar, am făcut acest gest contra naturii, ca să le dau o șansă mai mare cățelușelor mele să fie adoptate, după ce o să mă înalț, pentru că nimeni din familia mea, împrăștiată în cele patru vânturi, nu o să mai poată să aibă grijă de ele.

 

Horoscop Așa că am întins mâna după o tabletă, antică, dar încă bună, funcțională, și am făcut o mică cercetare despre ceea ce mă întrebase Michelle Obama, despre dispariția hypermarketurilor, a marilor spații comerciale.

 

Se pare că visu-i, realitate! Marile spații comerciale, hypermarketurile, în SUA, cel puțin, își închid porțile. De exemplu, emblematica ”Sears” o firmă tradițională americană, cu 125 de ani vechime, închide anul acesta, numai în septembrie, 63 de locații. Încă șapte lanțuri de hypermarketuri își restrâng, drastic, activitatea. În special cele cu produse de folosință îndelungată. Agenția pentru Comerț estimează, că pe tot cuprinsul SUA, din Alaska în Hawai, se închid, în anul 2018, peste patru sute de hypermarketuri. Totuși, mărcile respective nu dispar, se trece masiv la comerțul on-line. Numai în Sterling și Winchester, Virginia, unde am familie, mi se spune că sunt șapte clădiri de supermarketuri goale, părăsite, ruine ale epocii comerțului electronic. Oameni rămași fără slujbe, furnizori care nu mai au unde vinde mărfurile, transportori care nu mai transportă nimic, cumpărători debusolați pentru că nu mai știu de unde să mai cumpere ce le trebuie, etc etc.

 

Horoscop Presa isterică și anarhistă, de stânga, jubilează, spune că prin dispariția hypermarketurilor se ajută ecologia și se face economie. Ca și când se mai poate face ceva împotriva încălzirii globale! Este păcat, spălatul mașinii în fața casei și defilarea de la hypermarketuri erau componente principale ale modului de viață american. ”Comerțul on-line încurajează egoismul și solitudinea și compromite solidaritatea de grup”, spune psihologul Mark Stillman, de la Academia de Studii Comportamentale, de la Quantico.  

 

Horoscop Totuși, comerțul spațiilor largi, nu se predă și nu moare. Vorba cântecului cu Jeana, se transformă. De exemplu, în State are succes, în prezent, noul lanț de mini-marketuri ”Lion Food”, marca și franciza ”Mega Image” pe care o cunoaștem destul de bine. Și ”Lidl” a apărut în Sterling, aducând nostalgii în rândul populației cu ascendență teutonă. Pe de altă parte, cam de doi ani, a început să se găsescă pe piață și marfă americană, bună și rezistentă, luînd locul caricaturilor produse în China. Am primit și eu două cămăși de bumbac făcute în Baton Rouge, Louisiana. La un an lumină înaintea cămășilor din Thailanda, China, sau India. Bine croite, făcute pentru dimensiunile unui alb, bine țesute, cu nasturi adevărați și cu doi de rezervă.

 

Poate că sub mandatul lui Donald Trump se va înapoia America, americanilor! Asta am uitat să-i spun lui Obama… Nu-i nimic, o să-i spun în visul următor, doar mâine este, în definitiv, o altă zi! Sau, peste o săptămână, când sper să intrăm în regimul zilnic.

 

 

☼       ♀        ♂   

 

 

Horoscop zodiacal pe zile, pentru săptămâna 27 august – 2 septembrie

 

BERBEC  Luni, aspectele îţi dau câştig de cauză, ai o zi bună. Atât în domeniul sentimentelor, cât şi în carieră, profesie, meserie, ba şi la bani. Marţi, zi indicată pentru cumpărături sau achiziţii. Ziua de azi poate aduce unora dintre nativii din  Berbec o schimbare în bine: un posibil câştig de bani sau o călătorie neaşteptată, dar plăcută. Miercuri, posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte slab aspectat. Seară plăcută, poate o veste bună. Joi, nu uita ca optimismul este incapăţânarea de a spune ca te simţi bine cand totul in jurul tau merge rău. Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Vineri trebuie să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, lămureşte detaliile contractuale şi aspectele legale ale posesiunilor comune. În weekend, astrele te avantajează, tot ce ţi-ai propus poate fi încununat de succes. Cu toate acestea, nu te hazarda: atenţie la acţiunile în domeniul sentimental, nu insista.

 

horoscop

 

TAUR   Luni, poziţia lui Mercur indică avantaj în comunicare. Astăzi propriile idei pot să te surprindă, prin originalitatea şi supleţea exprimată, aşa incât profită, mai ales în domeniul sentimental. Marţi, mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate sau să aplanezi conflicte. Nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, arătă că ai şi limite. Miercuri este ziua în care te poți surprinde pe tine însuţi cu energia debordantă şi iniţiativa de care poți da dovadă. Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele profesionale. Nimic financiar, nimic speculativ – poate unde banii sunt din ce în ce mai rari şi preţurile cresc. Joi, în sfârşit a sosit momentul să culegi roadele eforturilor şi investiţiilor realizate cu sacrificii până acum. Bucură-te de ultimele reuşite alături de prietenii pe care i-ai neglijat în ultima vreme datorită multiplelor preocupări. Vineri, dispoziţia ta sufletească este dintre cele mai bune. Astăzi fă-ţi o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur! Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte, fii atent! În weekend, din păcate nu toate merg conform planurilor atent ticluite de tine. Acceptă imprevizibilul, căci îţi poate aduce mai multe satisfacţii nebănuite, atât în domeniul profesional, cât şi în cel social.

 

horoscop

 

GEMENI  Luni, amână, dar nu renunţa! Nu lăsa nici o schimbare majoră să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu-ti face noi prieteni! Lasa lucrurile aşa cum sunt, să vină cum vor ele, poate te vor surprine, dar înţelept te vei numi. Un semn de foc iţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Marţi, pe fondul unor aspecte astrale favorabile, dar şi datorită eficienţei tale obişnuite, astăzi este o zi în care te poţi felicita, toate problemele au fost fie rezolvate din timp, fie preîntâmpinate.  Miercuri, o veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie, sau o afacere din trecut. Se profilează o zi cenuşie. O poţi înviora cu o masă cu prietenii. Poate plătesc ei, poate nu costa mult, dar poți să te inveseleşti! Joi, zâmbeşte, ţine capul sus şi îmbracă-te bine. Daca vrei să faci parte din elita trebuie să faci eforturi şi să te comporţi ca atare.Vineri, aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia duală a Gemenilor să rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi, să negocieze în amănunt sau să rezolve probleme cu autorităţile. În weekend e timpul să-ţi iei inima în dinţi şi să-ţi infrunţi destinul cu privire la problema care te macină în ultimul timp. Astrele te vor favoriza să te faci înţeles fără resentimente. Atenţie să nu ratăceşti un obiect. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

horoscop

 

RAC   Luni, dacă consideri viaţa o permanenta confruntare, o luptă şi o provocare în care trebuie sa-ti atingi scopul cu orice preţ, atunci eşti înca unul din turmă. Nu te lasa dus de nas de cuvinte mari, nu te lăsa folosit! Marţi, nu pune căruţa înaintea boilor, ai răbdare, nu te repezi! O veste primită spre sfârşitul zilei te face să speri intr-o îmbunătăţire a situaţiei financiare, dar nu te grăbi cu cheltuielile! Miercuri, Ziua este de asemenea favorabilă nativilor din zodie cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie.  Gândeşte-te cum să faci lucrurile cum trebuie, cu tragere de inimă, cu suflet, nu-i lăsa pe alţii să-şi bată joc şi să le facă strâmbe! Joi, astrele prevestesc că poți trece printr-o perioadă de indecizie. Astăzi nu pleca urechea la sfaturilor persoanelor pe care nu le cunoşti suficient de bine, bazează-te doar pe propria logică şi pe cei care îţi vor binele. Aspectele îţi dau câştig de cauză, ai o zi bună. Vineri, climatul general de la serviciu şi de acasa este uşor neplăcut şi încordat, tensiunea tinde către cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece. Adică, niciun eveniment important. Totul pare un imens arc care se comprimă, se comprimă… Din punctul tău de vedere este o perioadă… interesantă. Astepţi să vezi ce se întamplă. În weekend, dai semne de oboseală, de oboseală cronică. Stelele îţi indică să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Mai multă relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul!  

 

 

horoscop

 

LEU  Luni, dimineaţa, poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se rezolvă de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Marţi evita, astazi, discuțiile cu membrii familiei, cu anturajul foarte apropiat sau cu partenerii de afaceri asupra proprietatilor comune. Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi tam-tam-uri. Miercuri, apare încă un aspect malefic, o cuadratura, dar se poate să fie doar o influență negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se intinde pe cateva zile, o indispozitie, ca sa zicem așa, și mai puțin un necaz concentrat. Joi, evită incidentele domestice şi nu supralicita in discutiile cu anturajul apropiat. Fa un tur de telefoane pe la prieteni si nu numai. Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape ! Vineri, o zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi poate solicita ajutorul. În weekend, atenţie la neatenţie, mai ales sâmbătă, când este foarte bine să nu mai fii pe drum, ci acasă. Fă-ţi puţină reclamă în anturaj, că nu strică. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

 

 

horoscop

 

FECIOARĂ   Luni, dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Adesea, şi astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte in analiza atentă a descrierii faptelor! Marţi, aspectele îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele par importante. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. Miercuri, nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te al activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Ziua nu este favorabilă proiectelor de afaceri, deciziilor importante. Joi, zvonurile circula repede și deformate. Nu te întalni cu persoane pe care nu poti să le suferi. Ești într-o criza de sinceritate, de fapt putin iţi pasă de mutrele lor lungi, şi lucrul asta este evident pentru preopinenţi. Multă prudenţă, mai ales în afaceri, sau la telefon. Vineri, cu fizicul critic, emoţionalul la pozitiv şi intelectul la negativ trebuie să te laşi animat de sentimente dulci şi plăcute. Lasă războiul pe mâine! Sau mai bine pe altă dată… poate, săptămâna viitoare! În weekend poți primi un semn de viaţă mult aşteptat de la o persoană dragă, care însă, te-a dezamăgit în trecutul apropiat. Nu lăsa orgoliul să intervină, ascultă-ţi intuiţia, a greşi este omeneşte. Duminică poți avea de ales: fie să onorezi o invitaţie la o cafea şi un pahar de vorbă, fie să încerci să pui ordine în treburile restante de pe acasă.  

 

horoscop

 

BALANŢĂ  Luni astrele avantajează domeniul decizional: poți lua hotărâri de viaţă mult mai uşor decât de obicei. Profită de acest lucru şi schimbă-ţi stilul conflictual care îţi domină atât relaţiile de lucru, cât şi cele sociale. Nu este nimic mai mulțumitor decât să faci pace cu tine însuţi şi cu cei din jur! Marţi, mare grijă la stresul acumulat. Puţin sport, în special înotul, te poate ajuta să îţi descarci energia negativă. Miercuri, în a doua parte a zilei poți primi o ofertă care nu-ţi va părea tentantă la prima vedere, însă îţi poate deschide multe uşi. Nu refuza nimic, înainte să cântăreşti cu atenţie ce oportunităţi indirecte îţi poate aduce. Joi, mai multă grijă la investiţiile pecuniare. Ai grijă pe ce îţi cheltuieşti banii, astăzi ai tendinţa de a realiza achiziţii nefolositoare, pe care le poți regreta până la următorul salariu. Vineri trebuie să fii mai zgârcit cu sfaturile adresate persoanelor pe care nu le cunoşti foarte bine, poți fi ţinut răspunzător pentru eşecuri care nu îţi aparţin! În weekend totul se învârte în jurul vorbelor, fie cele spuse chiar de tine, fie cele al căror subiect eşti tu. Dar, totul trece, cu atât mai repede două zile libere!

 

horoscop

 

SCORPION  Luni trebuie să eviţi discuţiile aprinse cu colegii, asociaţii sau în familie. În relaţiile amoroase nu te lăsa condus numai de pasiunea ta cea mare şi devastatoare, mai foloseşte-ţi şi mintea.  Marţi, este una din zilele in care ai vrea să stai cu perna pe cap şi să nu te caute nimeni. Nu ai noroc, este o zi densă şi cam obositoare! Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor de a rezolva problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile și este o zi propice pentru implicare profesională. Miercuri trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit.  Călătoriile de afaceri şi/sau de plăcere sunt recomandate şi favorizate de stele. Joi, o zi echilibrată, adică jumătatea de la serviciu plicticoasă şi obositoare, iar jumătatea de acasă plăcută şi relaxantă. Perioada este de asemenea favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, sau tehnologie.  Vineri, ai tendinţa să vezi jumătatea goală a sticlei, ceea ce nu este deloc vesel. Ai răbdare că vine norocul şi pe uliţa ta, este doar o problemă de timp. Ai nevoie permenta de bani ca să-ti satisfaci micile și mai marile capricii, dar acest lucru este un motor și o motivație. În weekend vremea schimbatoare te avantajează şi te inspiră să începi noi proiecte, să ai noi idei. Eşti într-o perioada creativa, profită de acest lucru.

 

 

horoscop

 

SĂGETĂTOR  Luni, nu exagera cu mesele, echilibrul si temperanţa sunt valori ale înteleptului.  Banii şi veniturile, în general, sunt bine aspectate, încasările pe care le aştepţi vor veni, totuşi. Marţi, trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi.  Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent la consumurile indirecte adică la electricitate, gaze, apă, combustibil. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai.  Miercuri trebuie să fii precis în exprimare şi să nu dai loc interpretărilor, mai ales când este vorba de cine, ce şi cum face, adică de împărţirea sarcinilor, fie în afacere, fie în familie. Seară plăcută şi relaxantă. Joi, nu te lua după zvonuri, verifică şi controlează. Pe seară vei avea ocazia să verifici o bârfă, un zvon mai vechi, care te priveşte direct şi care ţi-a dat multă bataie de cap în trecut. Vineri te-ai săturat sa tolerezi comoditatea din tine şi te simţi apt pentru fapte mari, chiar să te duci să faci puţin sport. Trebuie, de asemenea, să acorzi mai multă atenţie şi timp vieţii de familie sau relaţiilor cu prietenii. Nu uita că vorba dulce mult aduce. În weekend atenţie la solicitarea nervoasă, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative şi filme violente. Dorinţa ta permanentă de armonie poate fi contrariată de mediul vulgar si agresiv. Elimina, pe cât poţi, motivele de disconfort.

 

horoscop

 

CAPRICORN  Luni este o perioadă de timp în care trebuie să dai dovadă de conservatorism. Nu lăsa nici o schimbare să te tenteze – nu vinde, nu cumpăra, nu investi, nu vă faceţi nou prieteni! Lăsă lucrurile aşa cum sunt şi înţelept  te vei numi. Spre sfârşitul perioadei poţi finaliza afacerile ce trenau de mult timp. Marţi, nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes. Un semn de foc îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură. Ai din nou trăiri pozitive şi o dispoziţie ştrengărească, pozitivă. Miercuri, o veste bună pe care o aşteptai. Aspectele favorabile din casa a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ti asumi obligaţii pe termen lung. Trebuie să ai încredere în promisiuni si sa pastrezi vie speranta, dar nu te implica total. Joi, nu ceda nostalgiei, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Pe seară, mare grijă la schimbările de temperatură! E linişte şi ţi se pare că deţii controlul situatiei. De fapt, mai amâni lucrurile pentru incă o zi, fără să iei o nicio hotărâre.  Vineri, nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung sau formarea de noi asociaţii. Trebuie să fii tolerant şi diplomat, să arăţi consideraţie şi spirit de cooperare, pentru a evita o serioasă decepţie sentimentală şi probleme nesfârşite la serviciu. În weekend planurile tale se pot derula în continuare. Totuşi, un procent dintre nativi, în aceasta perioadă, cu aspecte complexe, nu se simt chiar în largul lor, anumite sentimente restrictive şi dezamăgiri existenţiale se amplifică. O pierdere poate fi evitată prin grijă şi atenţie.  

horoscop

VĂRSĂTOR  Luni promoveză interesele proprii. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu ştii de unde. Problema se rezolvă peste câteva zile. Tot atunci îţi dai seama că nu poţi trăi din amintiri şi ca veşnicele tale comparaţii nu-ţi fac foarte bine. Marţi, organismul tău are nevoie de refacere. Mintea şi trupul tău sunt prea încordate, ai nevoie de relaxare, de mişcare, poate la sală sau în parc şi de o baie parfumată. Mare atenţie la bani, cum îi foloseşti şi mai ales pe ce, adică ce cumperi! Miercuri,  o veste bună despre o călătorie şi nişte bani. Adesea, si astăzi este unul dintre acele cazuri, soluţia problemei se gaseşte in analiza atentă a descrierii faptelor, asa ca analizeaza situatia cu multa atentie. Joi, o zi bună în care nu te mai doare capul, nici la propriu, nici la figurat. Necazurile au trecut, de azi norocul îţi surâde din nou! Nu te repezi să tragi concluzii după ce ai evaluat situaţia câteva minute, lasă decizia până mâine, pentru că noaptea este un sfetnic bun!  Vineri, realizezi că eşti făcut din pulbere de stele. Azi eşti cât poţi tu de interesant, vesel şi inteligent – convinge-i de aceasta şi pe cei din jur. După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport, poate sală, poate sauna. În weekend: sâmbăta cam amestecată, dar trece repede, şi devine doar o amintire. Duminica o poţi petrece făcând ceva sport, bazin sau sauna, ca să te relaxezi, scoţi toxinele si să mai dai din kilograme.

 

horoscop

PEŞTI  Luni, o zi plăcută în care totul pare OK. Necazurile au încetat, norocul îţi surâde din nou. Te simţi bine şi zâmbeşti tot timpul ba mai eşti şi generos! Marţi, ai o singură oportunitate de făcut bani, aşa că fă bine şi nu-i da cu piciorul. Stăpâneşte-ţi remarcile ironice şi criticile la persoană. Vremea în schimbare iţi dă nelinişti care nu sunt ale tale. Scutură-te de ele şi regăseşte-ţi optimismul şi buna dispoziţie!  Miercuri, ai descoperit nişte magazine ale producătorilor şi faci ceva economie evitând supermarketurile. Şi nu uita să-ti prelungesti abonamentul la sala. Joi, sinceritatea şi spontaneitatea ta cuceresc imediat, doar ai tot interesul să fi plăcut de colegii de la serviciu. Lucrurile sunt foarte clare şi simple dacă doreşti să te simţi bine astăzi. Zâmbeşte şi soarele va străluci din nou! Nu e greu! Vineri te simţi în formă, puţin obosit, iar la serviciu lucrurile par că merg mai bine. Horoscopul îţi arată că astăzi nu trebuie să incepi nimic nou, mai ales in domeniul serviciului, sau să faci cheltuieli exagerate.  În weekend, foloseşte perioada celor două zile libere ca să pui ordine în afacerile tale sentimentale. Ai timp, în sfârşit, să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.

 

horoscop