Evenimentul Zilei > Horoscop > Ce zodie poate folosi iscusit niște informații. Depresia. Cazacii noștri? Horoscop weekend 12,13 ianuarie 2019.
Ce zodie poate folosi iscusit niște informații. Depresia. Cazacii noștri? Horoscop weekend 12,13 ianuarie 2019.

Ce zodie poate folosi iscusit niște informații. Depresia. Cazacii noștri? Horoscop weekend 12,13 ianuarie 2019.

Horoscop Două zile “liniştite”. Cel puţin din partea astrologiei şi a tradiţiei. Să vedem dacă o să avem și liniște seismică, nu mai fac gluma cu drăcovenia de cutremure, Doamne, iartă-mă, a lui Vladimir Vladimirovici, căpitanul de rangul întâi Alexandr Buzinov, astrologul și sfetnicul lui de taină, spune că țarul este, zilele astea, foarte depresiv și gânditor. La ce s-o fi gândind?

12,13 ianuarie

 

Horoscop Pe 12 ianuarie s-au născut Jack London, Joseph Joffre, Haruki Murakami, Herman Göring, John Winthrop, Edmund Burke, Per Gessle, Rodica Tapalagă, Aurel Storin, Laurenţiu Profeta.  Pe 13 ianuarie s-au născut Georges Gurgieff, Sophie Tucker, Charles Perrault, Robert Stack, Wyatt Earp, Minnie Theobald, Constantin (Dinu) Brătianu, George Gană, Mihai Truică.

 

Horoscop În calendarul creştin-ortodox, pe 12 ianuarie, sunt Sfintele Tatiana şi Eutasia, iar pe 13 ianuarie sunt Sfinţii Ermil, Stratonic şi Iacob din Nisibe.

 

Două zile “liniştite”. Cel puţin din partea astrologiei şi a tradiţiei. Să vedem dacă o să avem și liniște seismică, nu mai fac gluma cu drăcovenia de cutremure, Doamne, iartă-mă, a lui Vladimir Vladimirovici, căpitanul de rangul întâi Alexandr Buzinov, astrologul și sfetnicul lui de taină, spune că țarul este, zilele astea, foarte depresiv și gânditor. La ce s-o fi gândind?

 

Este evidentă grija celor care au conceput calendarele, pentru confortul spiritual, pentru un ritm anumit al sărbătorilor, a celebrărilor. Dacă în fiecare zi ar fi fost o sărbătoare, atunci s-ar fi micşorat efectul educativ şi de exemplu al celor sărbătoriţi, al evenimentelor evocate.

 

Până pe 16 ianuarie nu avem o sărbătoare importantă tradiţională, fiind o perioadă de aşteptare de pregătire şi reculegere. Şi de muncă.

 

Apoi încep Filipii de iarnă, Apostolii Lupi. Trebuie să ne temem dar şi să-i iubim, pentru că sunt uneltele Domnului, executorii Cuvântului şi apărătorii României.

 

Îmi aduc aminte cu reculegere şi umilinţă de Maica stareţa Singlitichia, de la Sf Mânăstire Suzana, trecută la Dreapta Domnului, de iată, câțiva ani buni. Multe vorbe simţite şi de aleasă înţelepciune am auzit de la dânsa.

 

Într-o iarnă, acum mulţi ani, cred că un an, sau doi, după cutremur, abia ajunsesem, după trei încercări, cu făină, mălai, ulei, zahăr, cafea și alte produse de care avea nevoie mânăstirea, întroienită de multă zăpadă. Cu un camion militar, de la o unitate militară de pe Oltenița, unde era comandant un bun prieten. Romeo, căpitan, comandant de unitate mecano, funcția bate gradul, cel mai bun șofer al lui și încă cineva, nu mai îmi amintesc cine. Nu, nu a fost Răzvan, mare teolog, profesor universitar cu două doctorate, astăzi, altcineva, să mă tai, dar nu mai îmi amintesc. A fost o aventură pe cinste, a scris și în Scânteia de ”…eroismul militarilor de la o unitatea militară de geniu care au aprovizionat cu cele necesare un sat, de pe drumul către Cheia, izolat de căderile masive de zăpadă.”

 

Nici acum nu știu cum am ajuns, camionul era foarte bun, avea lanțuri pe toate roțile motrice, șoferul, un geniu, dar eu cred că numai bunul Dumnezeu ne-a salvat viețile și ne-a ținut pe drumul sigur. Nu am putut urca până sus pe panta abruptă, de la drumul spre Cheia până la Mânăstire, vreo două sute de metri. Am dus cele câteva sute de kilograme de alimente, poate peste o tonă, și produse, cu siguranță altă tonă, târându-le prin zăpadă.  Maica stareță ne aștepta cu masă mare, pusă în stăreție, am mâncat cu sfială și puțin. Cu ochii pe ceas, să nu se răcească mașina și să ajungem înapoi, pe lumină, în Mâneciu Ungureni, unde aveam baza, un alt camion militar, cu combustibil și piese de schimb, plus doi mecanici. Am ieșit afară în gerul străveziu și ascuțit ca o katană și am început să ne luăm rămas bun. Când Maica Stareţă spune “Ascultaţi!”. Am încremenit cu toţii. Parcă am auzit un ţiuit subţire, aşa de îndepărtat că parcă era în vis. Maica a zâmbit şi a spus ca pentru ea: “Este Filipul Şchiop, ocrotitorul nostru, a monahițelor, care vă mulţumeşte şi vă spune să nu vă fie frică că vă veţi întoarce teferi!”

 

Sunt multe taine ale pământului şi ale poporului nostru şi, încet-încet o să vi le spun pe cele pe care le ştiu din familie, le-am trăit, sau le-am auzit în ţările pe care le-am cutreierat în mulţii ani de drumeţie.

 

Dragi lupi, padawani și hobbiți vine o vreme, când vrei, nu vrei, trebuie să intri în depresie! În luna ianuarie, începând de la mijlocul ei. Așa au decretat niște jurnaliști și este greu să scoți prostimii asta din cap. După cum este imposibil să le scoți din cap amatorilor de astrologie idioțenia că ascendentul este mai important ca zodia.

 

Am învățat de la un tip, de la un polimath, că orice problemă pe care o întâlnești trebuie să o judeci ca și când atunci ai vedea-o prima dată, fără prejudecăți și soluții verificate din trecut. O să mă întrebați ce este un polimath. Polymath este un substantiv din limba engleză, sigur, provine din greacă, care desemnează o persoană policalificată, care știe multe, despre multe și de aceea poate fi un bun conducător, sau consilier. Un spirit enciclopedist, am spune în vechea limbă română. Dar dacă la Radio Cultural există emisiunea Dimineața Crossover, de ce nu aș folsi și eu barbarisme, romgleza. Bunul Pruteanu, dacă ar mai fi trăit, ar fi spus că ceea ce se întâmplă la Radio Cultural este o rușine națională, pentru că nu este vorba doar de nefericita emisiune ci de un întreg corp de redactori care ciripește inconștient și vesel amestecând cuvinte românești în engleza pe care o vorbesc. Mai mult, se fac purtătorii de opinie ai unor interese străine României. Am hotărât să nu mai ascult Radio Cultural. Probabil și-au pierdut ultimul ascultător! Oricum, ascultam marea majoritate a timpului ”Radio Trinitas”.

 

Revenind la depresia din ianuarie, am întrebat în stânga și în dreapta pe medici, psihologi, statisticieni, de unde provine superstiția cu depresia din ianuarie. Mai toată lumea a spus că nu știe, a citit în presă! Am crezut că poate este un paradox statistic legat de o incidență mare de sinucideri. Vax, de trei ori vax, vorba regretatului Rege, statistica arată că cele mai multe sinucideri, procentual, sunt în Australia, în luna august.

 

Nu mă pun cu presa, dar odată și odată este necesar un proces al ei, poate și-l face singură și se declară nevinovată. Așa cum au făcut cei nouă mari ziariști, imediat după lovitura de stat, cei care s-au absolvit singuri de orice vină, la televizor și au continuat cu ceea ce știau, adică cu șantajul, minciuna, știrile false, atacul la persoană, îmbogățindu-se peste măsură și peste orice limită. Nu mai sunt nouă, câțiva au crăpat dintre ei, nu i-a mai răbdat pământul! În schimb le-au luat locul câteva sute de jigodii mult mai mari ca ei!

 

Dar ce este cu depresia din ianuarie! Bullshit? Dacă vi se spune tot timpul, o să faceți depresie, vă garantez! Poate se referă la faptul că după orgasmul sărbătorilor de iarnă, oamenii devin triști, nu se spune, oare, că après l’amour, tous les animaux sont tristes?!

 

Există însă și soluție. Calculul astrologic, că doar nu credeați că toți oamenii de pe Pământ o să facă depresie luni, 14 ianuarie, că așa a vrut un small head britanic. De exemplu, începând cu vineri, 18 ianuarie, Fecioarele și Peștii ar trebui să-și găsescă resurse de bună dispoziție și veselie, câteva zile, da, și în weekend. Cea mai deprimantă perioadă a celor activi, a adulților care muncesc, este duminică seara. Pentru România, ar fi duminică 20 ianuarie, pe eclipsa totală de Lună. Mai țineți minte Gloomy Sunday, melodia mortală a lui Rezso Seress, care se spune că te împingea la sinucidere? Am o variantă magistrală cu Paul Robeson, dar, melodia chiar îmi place, nu mă face deloc depresiv, o poveste tragică de dragoste, ca multe povești de amor. Dragostea și Moartea merg mână în mână, fac parte din zodia Scorpionului. Cum bine a observat Shakespeare în Romeo și Julieta!

 

Dacă vreți să știți când să fiți mai veseli, scrieți-mi, emailul meu este peste tot pe net, nu am chef să fac calculul tuturor zodiilor ca să văd când este posibil să cadă fiecare cu nasul în borcanul cu melancolie, este o iarnă continentală, o iarnă obișnuită pe aceste meleaguri – nu știu de unde este această atracție către rău și tragedie în presa românească, aceste exagerări nepermise și relatări false. Plătește cineva? Poate firmele de dezăpezire care pe baza relatărilor din presă au umflat prețurile de câteva ori!

 

Lasă că și INM dă tonul! După ce institutul a fost criticat acum câțiva ani, de niște politicieni trepanați, că nu a anunțat o ninsoare oarecare, cei de la Institutul de Meteorologie se protejează cât pot, exgerând exponențial. O să spuneți că poate mor oameni. Sigur că da, iarna mor de frig, vara se îneacă în lacuri. Dar nu vreți să știți alcoolemia din sângele lor. Sunt adevăruri trecute, cu pudoare, sub tăcere! De la INM am dori să avem timpul probabil, nu exagerarea probabilă! Un vecin, are un TIR, îi înjura copios pe cei din presă, de la televizoare, s-a luat după ei și nu a făcut cursa către București. Colegii lui l-au anunțat că pe A3 este la negru, condiții optime de mers. Și ce spunea presa?!!

 

Acum stau și eu și mă întreb, unde este încălzirea globală? Că iarna aceasta este ca multe alte ierni pe care le-am trăit în România. Bun, nu se compară, este foarte departe de iarna 1953-54 prin care am trecut în România, sau de cele două ierni îngrozitoare pe care le-am trăit în Tibet.

 

Să nu uit să spun:

 

LA MULȚI ANI! Cu sănătate, bunăstare și noroc celor care țin ritul vechi. De Crăciunul pe rit nou, am schimbat cele cuvenite cu prietenul meu Anatoli din Kiev. La el era un mare folclorist și etnolog, membru corespondent al Academiei lor, beat absolut ca un ucrainian de Crăciun, care mi-a spus după un la mulți ani in ucrainiană ”să ne luăm cazacii înapoi!”. A rămas ca un cui de argint. De ce să ne luăm cazacii înapoi? Ce legătură avem cu cazacii? Cine sunt cazacii? În timpul care a trecut am făcut câteva descoperiri care nu sunt politic corect și o să supere pe mulți!

 

Ceva despre vlahii negrii, despre moldovenii angajați de cazaci cât timp erau ei plecați în război, despre șașka, sabia căzăcească, tot o armă de rotație, fără gardă, ca și falxul dacic, despre iia femeilor cazace cu motive moldovenești, despre tricolorul roșu-galben-albastru al cazacilor de pe Don, despre nakrasoviții veniți înapoi de unde au plecat. Îi cunoaștem sub numele de lipoveni, pentru că s-au stabilit în Sudul Basarabiei și în Delta Dunării în păduri de tei, lipa. În Legea lui Ignat, nekrasoviții lipoveni spun: ”Să nu tragi niciodată în români, nici șașka să nu o scoți la ei. Este împotriva sângelui.”  Mai ales, am descoperit la cazaci același spirit de care se plângeau turcii, că românii (kara vlahii) ar fi fost războinici, necruțători și gata mereu să verse sânge. Să fie cazacii urmașii varengilor și a vlahilor negri? Au cam același halpogrup cu românii, în special cu moldovenii și dacă te-ai uita la fețele lor, mai ales la cei tineri, ai jura că sunt fete și băieți din Iași, Bacău, Chișinău, sau Bălți. O să mai studiez și o să vă povestesc, pentru că ”rusofonii” cei satanizați de ucrainieni și de tâmpiții din Occident sunt cazacii noștri, cel mai războinic, conservator și iubitor de libertate popor. Citez ”Cazacii din Dobrogea, o istorie uitată” a profesorului de istorie Mihai Tiuliumeanu, multe din cele de mai sus sunt din această carte, cu dovezi și înscrisuri.   

 

Am dat zăpada din curte, m-a ajutat Georgian, acum o să mai deschid o carte, o să ascult epic music și apoi o să văd un serial vechi, o fantezie SF, ”Warehouse 13”, sau un film ”The Librarian”, se pare că sunt trei serii, nu le-am văzut până acum, la timpul lor. Sau, un film vechi cu Jean Gabin, sau cu Alain Delon, tot din cele pe care nu le-am văzut. Așa este în viață, cât trăiești poți mereu să recuperezi ce ai pierdut, pentru că, mâine este, în definitiv, o altă zi!

 

 

 

☼     ♂      ♀

 

 

 

BERBEC Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă din Orient. Analizează cu atenţie ceea ce ţi se spune sâmbătă, pot fi lucruri denaturate, informaţii greşite, opinii şi păreri polarizate. Aspecte bune. Ai nevoie de timp şi linişte ca să poţi lua o decizie, dar persoane răsfăţate şi egoiste din anturaj te deranjează. Concentrează-te, zâmbeşte cu calm şi vezi-ţi de ale tale! Sâmbătă informaţiile contradictorii creează dileme. Configuratia astrologică iţi indică sa nu te repezi sa tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru ca lucrurile se vor lămuri, ca de la sine. Cu dragostea stai bine  dar poţi sta şi mai bine dacă eviţi reproşurile şi discuţiile în contradictoriu. Duminică, lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi vor arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Sigur, dacă nu iei în consideraţie mofturile capricioase ale… unor persoane, ştii tu care! Pe total, însă, aproximativ doua zile bune.

 

TAUR Sâmbătă ai multă energie, pe care o poţi folosi fie banal şi folositor la curăţenie şi ordine prin casă, fie distractiv şi periculos la sporturile de iarnă! Seară plăcută, poate la un local. Weekend-ul pare să fie destul de liniştit, chiar monoton pentru un procent din zodie, cel care alege să rămână acasă și să nu riște un ghips la picior. Poţi folosi această zi de sâmbătă ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut, planuri pentru săptămâna viitoare şi nu numai! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Duminică, din nou ai de ales între mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amănunte, în analize şi reacţionezi superficial. Cere un sfat de la Leu sau de la un Geamăn din familie, dintre prieteni, anturaj. Pentru o mica parte dintre Tauri duminică seara este o perioadă mai dificilă din punct de vedere sentimental.

 

GEMENI  Dacă depinde de tine, amână tot ceea ce este important şi mai ales dacă este în legătură cu planurile tale de viitor. Dă curs şi rezolvă problemele urgente, minore. Seară de sâmbătă la un spectacol. Din când în când mai trebuie să vezi ce fac rudele, nu numai la nunţi şi parastasuri. Astăzi este ziua rudelor de sânge. Dacă te duci la cumpărături fă-ţi o listă, banii se cheltuiesc repede! Weekend-ul 12-13 ianuarie te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi. Cu rudele, de exemplu. O veste te influenţează mult. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni.  Nu te repezi imediat ce auzi o intrigă. Uneori, adeseori poate, Gemenii, probabil din superficialitate, ascultă pe primul venit fără să mai verifice.

 

RAC Ai oarecare nesiguranţă în relaţiile sociale, astăzi, neaşteptată şi nerecomandabilă. Trebuie să treci repede peste starea aceasta, dar este de înţeles, vremurile sunt aşa cum sunt. Cine se trezeşte de dimineaţa îi este foarte somn. Aceasta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi dozezi forţele în acest weekend pentru că urmează o săptămână densă şi obositoare. Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus indică prieteni noi şi petreceri reuşite.  In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Veşti de departe, vezi de e-mail-ul, reţeaua de socializare sau mai prozaica cutie de scrisori. Duminică, posibile schimbări în anturaj şi veşti de departe.  În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

 

LEU Astăzi persoanele născute în semne de foc şi aer îţi sunt binevoitoare şi te ajută, în special Săgetătorii şi Gemenii, dar este bine să eviţi pe cei născuţi sub semne de apă şi pământ. Configuraţia este bună în domeniul sentimental. Nu te lăsa purtat de capriciile anturajului, mai ales ale copiilor. Fii bun, un leu blând, dar ferm! Unele persoane au probleme cu discernământul! O veste bună urmată de o pierdere, sau mai curând rătăceşti un lucru, sau ai impresia că ai uitat ceva.  Atenţie la cumpărături.   Limitează cheltuielile la strictul necesar. Duminică poate la un film, nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Duminică seara se poate că ai de luat o decizie. Atenţie, însă, aparenţele trebuie intotdeauna salvate, este regula jocului pe care trebuie să o respecţi daca vrei să fii apreciat mereu de anturajul tău, de familie, prieteni şi colegi.

 

FECIOARĂ Configuraţia astrologică te avantajează în folosirea iscusită a unor veşti sau informaţii. Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi avea unele date de excepţie. Nu le pierde! Îţi este cerută părerea. Se poate să fie vorba despre weekend. Nu-i bate la cap şi nu tăia firul în patru, mai ales nu te pierde în detalii, spune-le scurt şi concis despre ceea ce este vorba. Sâmbătă ai ocazia să-ţi îndeplineşti o dorinţă mai veche. Dorinţele tale sunt la fel de legitime ca şi ale celor din jur, ale prietenilor şi familiei. Eşti puţin mai încăpăţânat şi mai direct decăt de obicei, dar asta poate fi şi o dovadă de personalitate.  Duminică întâlneşti pe cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi.

 

BALANŢĂ  Sâmbăta aceasta nu ai şanse mari, nu te stresa, duminică este o nouă zi în care poţi avea mai mult noroc. Însă, o parte dintre Balanţe pot realiza ceea ce îşi propun, statistic vorbind. O zi favorabilă în domeniul relaţiilor sentimentale, a cuplului, a familiei. Potenţialul tău de răbdare poate fi folosit pentru rezolvarea unei probleme urgente în casă, în gospodărie. Sâmbătă, armonia si echilibrul Cosmosului te ajuta sa-ti intelegi mai exact propria personalitate, limitele, calitaţile şi drumul pe care sa-l urmezi, cel puţin în weekend-ul acesta. Duminică – lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul astăzi degeaba – rezolvarea nu stă în puterea ta. Te întrebi degeaba ce să faci! Distrează-te sau odihneşte-te, nu te mai tortura cu gânduri fixe şi păguboase.

 

SCORPION Astăzi ai parte de multă înţelegere şi căldură sufletească din partea celor dragi. Treci printr-o perioadă mai dificilă şi solidaritatea familiei este ca un balsam pentru sufletul tău. Sâmbătă, 12, o zi obositoare. Nu îţi ajunge timpul, fie că eşti la cumpărături, în oraş, sau acasă. Nu au intrat zilele în sac, amână tot ceea ce nu poţi rezolva pe săptămâna viitoare. Seară plăcută. Sâmbătă nu te împărţi în mai multe direcţii odată. Stabileşte o ordine de priorităţi şi respect-o! Duminică ideile tale sunt constructive şi chiar au un sâmbure de entuziasm şi optimism. Nu pleca urechea la scenariile catastrofice şi la pesimiştii de serviciu de la tv!

 

SĂGETĂTOR Sâmbăta aceasta conjunctura îţi este favorabilă, în special în ceea ce priveşte noile idei, noile proiecte, noile căi de urmat. Trebuie doar să îndrăzneşti, norocul ajută pe cei curajoşi! Tot ceea ce începi astăzi este avantajat de configuraţia astrologică. Aspectele favorizează în special domeniile legate de casă dar, mai ales, de preferinţele tale, de modul tău de viaţă. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Stai acasă sau învârteşte-te prin apropiere.  Perioada este, de asemenea, favorabilă pe plan emoţional pentru începerea unor proiecte sau relaţii noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Duminică este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, peştera, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti. Puţină curăţenie şi puţină ordine, ca să știi de unde să-ți iei lucrurile!

CAPRICORN O dimineaţă de sâmbătă cu discuţii plăcute în cuplu, în familie, la o cafea braziliană şi o brioşă franțuzească. Te simţi bine, ai încredere în sprijinul celor dragi cu speranţa că lucrurile pot merge şi mai bine. Nu tot ce este mai nou este şi mai bun. Astăzi, sâmbătă, nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Cineva din anturaj, familie, nu are o zi bună, menajează-l! Sâmbătă seara, probabil una, sau câteva surprize plăcute. Sufletul tău bun te împinge azi spre facerea de bine şi ajutorarea prietenilor. Este şi aşa bine, dar fii generos cu cine merită. Ei, în general eşti moderat la cheltuieli, aşa că nu te sfătuiesc eu ce să faci!  Duminică, norocul iti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fara sa faci prea mult efort. Dar, atenţie la ce-ti doreşti.

 

 

VĂRSĂTOR Îţi e greu să te decizi ce faci în acest weekend. Poate cel mai bine ar fi să urmezi sfatul stelelor şi să te odihneşti cât poţi. Oboseala ta este cronică şi ai nevoie de relaxare, de somn. Dar, norocul este de partea ta. Printre perioadele de odihnă poţi să rezolvi în mod convenabil câte ceva din grijile tale. Poate este vorba despre aprovizionarea săptămânală, sau îmbrăcămintea pentru sezonul foarte rece. În această perioadă, mai ale sâmbătă, trebuie să dai dovadă de o oarecare hotărîre în ceea ce spui şi mai ales în ceea ce faci.  Duminică, stelele te favorizeaza în achiziţionarea unor obiecte de îmbrăcaminte de sezon pe care o să le porţi cu plăcere, pentru ca iţi stau bine. Neapărat să fie din lână de calitate, evită porcăriile din plastic. Şi pielea este acceptabilă, dar atenţie să nu fie tot plastic cu miros artificial de piele!

 

PEŞTI Nu este o perioadă strălucită, încercă să te distrezi singur, fără multă companie. Du-te la un film nou, plimbă-te prin mall sau prin supermarket, zâmbeşte şi nu intra în discuţii cu nimeni! Totuşi, aspecte favorabile legate de domeniul emoţional. O posibilă surpriză plăcută, poate o întâlnire neaşteptată cu o persoană mai deosebită. Zi şi de cumpărături, dar cheltuieşte cu chibzuinţă. Moderaţie în relaţiile cu Fecioarele şi alţi Peşti. Proiectele personale începute în această perioadă pot aduce rezultate excelente. Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Amintirile dor, uneori, dar constaţi că nu aşa de tare şi reflectezi că şi emoţiile se cicatrizează. Duminică eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine. Duminică seara poţi să te distrezi la un spectacol, concert, film sau la un club plăcut și sigur pentru ca urmează o nouă săptămână densă de lucru şi trebuie să ai rezervă de bună dispoziţie.

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Horoscop
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: