Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOP 3 noiembrie 2021. Această zodie va avea o zi plină de vești. Atenție!
HOROSCOP 3 noiembrie 2021. Această zodie va avea o zi plină de vești. Atenție!

HOROSCOP 3 noiembrie 2021. Această zodie va avea o zi plină de vești. Atenție!

Astăzi ai noroc! Fie că este vorba despre serviciu, profesie, meserie sau domeniul sentimental, ai multe şanse să îndeplineşti ce ţi-ai propus. Sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe!

BERBEC  O zi liniştită în care te gândeşti la iarnă. Adică la cheltuielile pentru sărbători, la cizme, la cojocele, la costul încălzirii. Déjà vu! Şi totuşi, ciclicitatea vieţii iţi dă siguranţă! Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale finanţelor domeniului în care activezi. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică. Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon!

TAUR  Nu da crezare celor care vor să-ti strice ziua cu veşti proaste.  Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii. Ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe legume şi fructe. Domeniul favorizat de stele este cel al relaţiilor sociale. Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Nu te risipi în multe direcţii, pierzi energie preţioasă şi fără rezultat. Deci, nu fugi după doi iepuri… Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de astăzi.

GEMENI   Astăzi ai mai multă încredere în competenţele tale. Nu că ai fi timid, dar uneori te laşi amăgit de labirintul vieţii. Faci proiecte de succes, dar le schimbi mereu. Mai multă stabilitate! Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. Ceva mişcări în faţa ferestrei deschise, dimineaţa, atenţie să nu răceşti. Sau poţi fugi cu căţeluşul prin parc! Dacă nu ai căţeluş, îţi dau eu unul!

RAC    Analizează unde nu ai dat atenţie detaliilor si convoacă familia. Puteţi stabili împreună unele lucruri minore şi poţi aduce vorba şi dspre problemele tale. Unde-s mulţi, puterea creşte! Horoscopul tău este aproximativ favorabil. Dar, atenţie la sănătatea ta şi a celor din jur. Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este dăunătoare. Deci, protejează-ţi sănătatea, evită oboseala şi fii selectiv în ceea ce mănânci.

LEU  Ziua de azi poate fi plină de veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Odihneşte-te mai mult! Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi că nu reuşeşti, schimba modul de abordare! Pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia!

FECIOARĂ  Cineva din anturaj te bârfeşte, dar este vina ta, pentru că ai dat din casă, cum se spune. Ar fi cazul să dai nişte telefoane şi să lămureşti lucrurile înainte să ajungi subiect de tabloid! Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Seara favorabilă relaţiilor sociale sau de amor – poate un spectacol, poate o cină în doi. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat sau întristat din nimicuri!

BALANŢĂ  Intri într-o periodă foarte aglomerată care nu este deloc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă sa delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul! Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele şi Marte ghideză acţiunile tale în sensul cel bun.

SCORPION   Dacă repari ceva în casă, trebuie să suprveghezi lucrările, ca să nu ai surprize. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu ştii ce să faci. Ieşi la plimbare şi filosofeză cu cine are chef de tine! O zi bună pentru că regăseşti un obiect sau o relaţie care s-a pierdut sau s-a eclipsat.  Cu o conjunctură îndoielnică, nu te baza foarte mult pe intuiţie, totuşi ideile îţi vin foarte repede – găseşti soluţii şi legături la toate situaţiile prezentate astăzi. Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit cronică.

SĂGETĂTOR  Astăzi ai noroc! Fie că este vorba despre serviciu, profesie, meserie sau domeniul sentimental, ai multe şanse să îndeplineşti ce ţi-ai propus. Sigur, să fie legal, moral şi să nu îngraşe! Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar.

CAPRICORN   Ai o dispoziţie și nu ai, totul este în ceață! Şi o posibilă migrenă. Remediul: ia-ţi familia, sau prietenii şi ieşiti la aer. Trebuie neapărat să-ţi schimbi aerul acesta de tragedie antică! Siguranţa pentru propria persoană este principala ta preocupare, dar această grijă permanentă se extinde şi la părinţi, copii, soţ, soţie, partener de viaţă, căţeluş şi pisoi. Este foarte bine, acest lucru te ţine alert şi te motivează, dar nu trebuie să exagerezi. Iar astăzi chiar nu trebuie să exagerezi!

VĂRSĂTOR  Ai muncit mult, ai adunat multe frustrări, dar împrăştierea şi lipsa de efort concentrat te fac să te învârteşti în cerc. Astăzi ai nevoie de o bună orientare. A minţii şi a trupului! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care poţi să le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. De cand nu ai mai fost la teatru? Dar la un cabaret bun, de tip parizian? Bun, în România nu o să găseşti ceva ca lumea, oricum este distopie sanitară, poate găsești pe net, dar nu lăsa viaţă să treacă, lasă motivul că nu ai bani, de fapt nu vrei!

PEŞTI  Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda şi fă ordine, vei găsi şi oameni de bună-credinţă, la care nu te-ai gândit până acum! Amintirile te emoţionează dar, mai ales, te motivează. Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment, sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii negative, tragediile din presă. Nu sunt ale tale!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.