Evenimentul Zilei > Horoscop > Horoscop 21 octombrie.! Nu te lăsa convins de alţii cu idei bizare, bănci, asigurăti, secte
Horoscop 21 octombrie.! Nu te lăsa convins de alţii cu idei bizare, bănci, asigurăti, secte

Horoscop 21 octombrie.! Nu te lăsa convins de alţii cu idei bizare, bănci, asigurăti, secte

Chiar dacă nu eşti aproape de o rezolvare finală, de astăzi, poţi avansa vizibil. Cu toate că eşti o fire prudentă, pe lîngă prudenţă trebuie să adaugi multă diplomaţie şi chiar un zâmbet!

BERBEC   Vestea primita azi te bucură. Obiectivele tale realiste te duc către o creştere a încrederii în forţele proprii. Orice realizare, cât de mică, te face mai încrezător că poţi evita necazurile! Berbecii sunt gata de acţiune! Ceea ce încearcă de şase mii de ani să explice astrologii nativilor din zodia Berbecului este că nu trebuie să se repeadă la oricine şi oricând. Adică, este bine să ia viaţa în coarne, dar să fie puţin mai temperaţi în ceea ce priveşte rezolvarea propriilor probleme personale.

TAUR  Chiar dacă nu eşti aproape de o rezolvare finală, de astăzi, poţi avansa vizibil. Cu toate că eşti o fire prudentă, pe lîngă prudenţă trebuie să adaugi multă diplomaţie şi chiar un zâmbet! Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi sau familia în ceea ce priveşte patrimoniul sau proiectele comune. O decizie nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău.

GEMENI  Stelele spun că astăzi eşti inspirat în abordarea, cu artă şi eficacitate, a intereselor tale personale. Însă, conjunctura te avertizează ca nu toţi din jurul tău sunt bine intenţionaţi! Schimbările bruşte şi perioadele de incertitudine şi anxietate, adica crizele, îţi sunt favorabile pentru că te motivează şi îţi permite să-ţi pui la bătaie capacităţile tale de sprinter intelectual. Pe perioade scurte de timp, astăzi, de exemplu, nimeni nu-ţi poate face faţă!

RAC   Azi eşti popular şi eşti solicitat atât la serviciu cât şi de prieteni! Aşa se întâmplă în viaţă. Nu te mira, fii mulţumit că spiritul tău pacifist şi pasiunea pentru frumos sunt apreciate! O hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

LEU  Nu te lasa impresionat de veşti şi perspective sumbre, fii atent şi rezolvă-ţi problemele tale. Nu încerca să te înfrânezi şi să fii convenţional. Spune ce ai de spus, cu calm şi politeţe! Din nou ţi se cere ajutorul. O împăcare stă sub semnul întrebării. Toată perioada se află sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră strategică, cu rezultate pe termen lung.

FECIOARĂ  Astăzi regăseşte-ţi echilibrul interior, pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Te temi de viitor, că o să te găsescă nepregătit şi de trecut, dacă ai greşit ceva? Trăieşte în prezent! Oricum, prin hărnicia ta, prin intuiţia ta şi prin sistemul ajustărilor succesive o să obţii ceea ce doreşti.  Relaţiile sociale sunt bine aspectate, la fel şi călătoriile. Apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri.  În perioada menţionată veniturile provenite din afaceri sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări.

BALANŢĂ    Nicio urgenţă, nimic important, poţi să te relaxezi şi să faci ce vrei. Sunt şi veşti bune, din famile, sau de la prieteni. O zi favorabilă în care ai, odată mai mult, libertatea de a alege! Odihneşte-te şi relaxează-te. Fii sincer cu tine, gaseste-ti motivele de enervare si vezi daca poti sa le rezolvi singur. Daca nu, suna un prieten, sau.. uită! Sănătatea este bine aspectată şi banii … mediocru, întotdeauna banii nu ajung, nu este aşa?

SCORPION   Tăcerea este un „joker” cu care poţi să rezolvi astăzi multe situaţii. Nu sări imediat cu gura, că nu eşti la licitaţie cu strigare. Uneori, tăcerea e mai cuprinzătoare decât o enciclopedie! Trebuie să foloseşti noi oameni, noi modalitaţi. Tu gândeşte-te bine!  Ai la îndemănă tot ce îţi trebuie.  Este necesar, doar, să le pui într-o nouă ordine !

SĂGETĂTOR   Ai nişte idei mai ciudate. Dacă eşti în duo, nu uita de mici atenţii, aşa, fără niciun motiv! Asta, da, idee ciudată! Nu te lăsa convins de alţii cu idei bizare, bănci, asigurăti, secte… Sufletul tău bun şi generos poate suferi o decepţie. Aspectele lui Venus şi al lui Marte, foarte bune, arată o situaţie de amor – către nuntă sau botez – în anturajul tau apropiat, în familie. Situaţie care se pare că este producătoare, pe viitor, de cheltuieli din partea ta.

CAPRICORN  Ai abilităţi, talente… toată lumea ştie şi te apreciază! Dar, trebuie să te serveşti de calităţile tale, la locul şi momentul potrivit! Nu te risipi în alianţe şi cooperări nepotrivite. In a doua parte a zilei ai o mică complicaţie de ordin sentimental: ceva cu care nu eşti de acord, sau altceva de genul acesta. Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ. Îţi trebuie un film sau o carte buna! Ai nevoie de efectul liniştitor al lucrurilor de calitate facute aşa cum trebuie!

VĂRSĂTOR   Nu păstra în casă obiecte ciobite, aşa cum nu trebuie să păstrezi în suflet greşeli închipuite de care te simţi vinovat. Azi e un termen, prag, fă puţină ordine şi curăţenie în sufletul tău! Poţi să fii sigur(ă) că până la urmă totul este monoton şi cenuşiu. Rezolvarea acestor probleme se face prin logică carteziană şi judecată rece şi profesională şi mai puţin prin jocul întâmplării, spune Luna în aspecte disarmonice. Pe de altă parte, indiferent de jocurile Destinului, trebuie să ai în vedere propriile interese şi strategiile pe termen lung.

PEŞTI  Ai nevoie de căldură sufletească, tandreţe şi solidaritate. Stelele spun, că poţi găsi, împreună cu cei dragi, prilejuri ca sensibilitatea ta să fie mulţumită. Bine faci, bine găseşti! Aspectele lui Jupiter şi Saturn arată clar că perioada în discuţie este mai mare decât o singură zi, ocupând, probabil, toată săptămâna. Sănătatea nu este excelent aspectată, evită elementul aer, adică curentul, aerul condiţionat şi bineânţeles, fumatul excesiv. Fumatul trebuie să fie o plăcere, rară, nu un obicei nevrotic. Vrei să nu cheltuieşti mult şi fără să-ţi pese, dar ce placere regală este să arunci cu banii!