Evenimentul Zilei > Monden > Horia Brenciu, adevărul despre colegul său. Cum se înțeleg cei doi jurați
Horia Brenciu, adevărul despre colegul său. Cum se înțeleg cei doi jurați

Horia Brenciu, adevărul despre colegul său. Cum se înțeleg cei doi jurați

După cinci ani de colaborare cu Antena 1, pentru emisiunea X Factor, Horia Brenciu a schimbat tabăra și a trecut la Pro TV, din nou, pe scaunul de jurat la Vocea României.

Pro TV și-a lansat recent grila de toamnă, iar printre surprize se numără și reîntoarcerea lui Horia Brenciu pe scaunul de jurat la Vocea României.

Nu i-a fost deloc greu să reintre în pâine, mai ales că ceilalți jurați l-au făcut să se simtă ca acasă.

„În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă.

Am mâncat cu toții… ciolan cu varză călită. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui”, a declarat Horia Brenciu.

Și cum sunt de notorietate tachinările dintre el și Tudor Chirilă, Brenciu a avut acum numai cuvinte de laudă despre el.

„Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile”, a mai declarat Brenciu, potrivit cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: