Dacă mulţi actori faimoşi ai României, trăiesc de pe o zi pe alta, Horaţiu este unul dintre cei mai bogaţi din breasla sa! Cu o avere considerabilă, o vilă de aproximativ 300.000 mii de euro şi multe bunuri personale, Mălăele îşi trăieşte viaţa liniştit, joacă teatru şi atât.

Şi joacă bine, de multe ori cu casa închisă! Ce face Mălăele când nu joacă teatru? Iese în oraş cu mama lui, scrie Spynews.

Actorul îşi juca propria piesă. Ajuns la un raion de sucuri naturale, echipat corespunzător, geacă, căciula groasă pe cap şi ochelarii rotunzi nelipsiţi, Horaţiu un copil cuminte la 65 de ani, că doar  tot copil rămâne, îşi ascultă mama cuminte care îl sfătuia exact ce să-şi stoarcă: sfeclă pentru inimă şi ficat, mango pentru vedere, avocado pentru colesterol şi ţelina… ştii tu puiule pentru ce!

Aşa pare că îl sfătuieşte mămica lui şi el ascultă şi execută, deoarece dacă nimeni nu a reuşit să-i facă regia, mama e una singură şi ce zice ea e lege!

Am plecat zâmbind şi ne-am dus cu gândul la un film în care nu a jucat Mălăele dar i s-ar fi potrivit manuşă: Stai ca trage mama!