Aceasta este tema celei de-a 19-a ediţii a Galei HOP: NE-BUN PENTRU ACEASTĂ LUME. Nebunia – ca şansă de a spune adevărul, ca element subversiv, ca formă de revoltă, ca existenţă în afara normei, ca rol asumat, ca formă de supravieţuire, informează UNITER.

Aflaţi mai multe despre participanţii de anul acesta la Gala Tânărului Actor HOP! Intraţi pe noul site care le este dedicat – www.galahop.ro. Puteţi face cunoştinţă cu fiecare dintre ei. Aici se prezintă prin propriile filmuleţe; aici aveţi toate detaliile despre activitatea lor profesională, despre aspiraţiile şi dorinţele lor. Zilnic fiţi alături de ei şi urmăriţi-i pe www.galahop.ro, dar şi pe contul oficial de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor) şi pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).

În perioada 5 – 8 septembrie, urmăriţi live transmisia competiţiei şi votaţi! Cu un simplu click, puteţi fi aproape de cei 29 de tineri artişti care aspiră la trofeul HOP.

„Vă invităm să intraţi, alături de tinerii artişti, în lumea nebună a jocului şi a tinereţii. Au nevoie de bucuria contactului cu publicul lor!”, transmite UNITER.

GALA TÂNĂRULUI ACTOR – HOP, program permanent al UNITER şi singular în peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea şi lansarea tinerilor absolvenţi din învăţământul superior artistic.