Evenimentul Zilei > Politica > Hoandră, declarație șocantă: ”Mi se face greață și când îl văd”
Hoandră, declarație șocantă: ”Mi se face greață și când îl văd”

Hoandră, declarație șocantă: ”Mi se face greață și când îl văd”

În timpul emisiunii pe care o face la Realitatea TV, Octavian Hoandră a spus că îi este greață când îl aude vorbind pe fostul președinte al Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean.

"Sunt foarte mulți politicieni extrem de bogați care au fost doar în funcții publice. Nu mă refer doar la Dragnea și cei din București. Dacă luați președinții de la Consiliile Județene și vedeți ce averi incomensurabile și-au făcut… nu vor să dea înapoi nici banii, nu vor nici să iasă din politică… ți se face greață când vezi așa ceva.

Pe de altă parte, mi se face greață și când văd, în fiecare zi, ce a însemnat lupta anticorupție, cu DNA și distrugerile de vieți omenești despre care s-a tot vorbit. Vorbesc despre oamenii nevinovați.

Mi se face greață și când îl văd pe Augustin Zegrean care a uitat să ne explice cum este cu erata, dar este foarte specialist în drepturile omului. Aș vrea ca, întâi de toate, să ne explice domnul Zegrean cum stă treaba cu erata și apoi să îl ascult vorbind despre orice. L-a adus pe Băsescu, din nou, peste poporul român ca să distrugă ce mai era de distrus", a zis Octavian Hoandră la Realitatea TV în emisiunea pe care o realizează, conform Dcnews.ro.

Amintim că în data de 2 august 2012, CCR a adoptat o hotărâre cu privire la organizarea referendumului privind demiterea lui Traian Băsescu. Din acea hotărâre lipsea temeiul legal în baza căruia urma să fie stabilit numărul total al alegătorilor care trebuiau să-şi exprime opţiunea la referendumul care fusese organizat deja pe 29 iulie 2012. Astfel, arată sursa citată, după publicarea hotărârii, a fost adăugată o erată prin care se menţiona faptul că vor fi luate în calcul toate persoanele cu drept de vot, şi anume, peste 18 milioane de români, iar pe baza ei, referendumul a fost invalidat, nefiind atins pragul de participare, de cel puţin jumătate plus unu din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.