Evenimentul Zilei > Actualitate > Hizo confirmă că se întoarce la FC Vaslui: „Eu nu o am mică!”
Hizo confirmă că se întoarce la FC Vaslui: „Eu nu o am mică!”

Hizo confirmă că se întoarce la FC Vaslui: „Eu nu o am mică!”

"Dulăul" este în drum spre Vaslui, unde va purta negocierile finale cu Adrian Porumboiu, patronul "galben-verzilor". Hizo a râs de predecesorul său, Marius Şumudiă.

Viorel Hizo va reveni la FC Vaslui, unde îi va lua locul lui Marius Şumudică. Antrenorul în vârstă de 65 de ani va purta negocierile finale cu patronul Adrian Porumboiu, cel care astăzi împlineşte 62 de ani.

Viorel Hizo ar putea sta pe banca tehnică a „galben-verzilor” chiar din etapa viitoare, când moldovenii vor juca, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna.

„Dulăul” se află la al patrulea mandat la cârma vasluienilor, echipă pe care a mai pregătit-o în 2006-2007, 2008 şi 2010-2012. Hizo a fost îndepărtat în pauza de iarnă a sezonului precedent, când a fost înlocuit cu portughezul Augusto Inacio.

Hizo nu mai are niciun obiectiv la Vaslui, deoarece echipa a părăsit şi cupele eurpene, şi Cupa României, iar în campionat este la şapte puncte în urma liderului Steaua.

Hizo a confirmat că a negociat ieri cu Porumboiu şi că totul se va oficializa astăzi. „Au fost discuţii de principiu, dar nu am stabilit concret toate lucrurile. La o echipă ca Vaslui trebuie să ai toate lucrurile stabilite de la început. Nu ştiu dacă vor fi schimbări şi la nivelul lotului, e prematur acum să spun. Am discutat numai lucruri de principiu, concret în seara asta vom stabili şi durata contractului, tot„, a spus Hizo, conform Prosport.

„Eu nu o am mică! Glumesc acum. Nu merg cu inima strânsă din punctul ăsta de vedere, sunt prea trecut prin toate. Eu am stat foarte mult la Vaslui, am 80 de meciuri. Asta înseamnă cam trei campionate, plus 16 în cupele europene, ceea ce înseamnă 96 de meciuri. După mine, cel mai mult are Dorinel Munteanu, 26 de meciuri, e diferenţă mare cât am stat. Problema aici se pune cât reuşeşti să stai”, a mai adăugat Hizo.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News