Evenimentul Zilei > Actualitate > HBO, fără abonament în weekend
HBO, fără abonament în weekend

HBO, fără abonament în weekend

Weekend-ul începe mai devreme la HBO.

În weekend-ul 23-25 ianuarie, ai liber la filme și seriale. Timp de trei zile, HBO te invită să urmărești, fără abonament, blockbustere și numeroase producții de succes.Weekend-ul începe mai devreme la HBO. Programul HBO va fi disponibil de vineri de la prânz abonaților de cablu și DTH din România.

Vineri, de la 19:50, va fi difuzat filmul The Best Offer. Virgil Oldman (Geoffrey Rush) este un renumit expert în artă. Într-o zi el primește un telefon de la misterioasa Claire care îi cere să evalueze niște opere de artă deținute de familia ei. Va fi începutul unei relații care îi va schimba viața pentru totdeauna.  

Vineri și sâmbătă noapte cinefilii sunt invitați să urmărească un maraton Detectivii din Louisiana / True Detective, unul dintre cele mai apreciate seriale HBO ale anului trecut, cu Matthew McConaughey și Woody Harrelson în rolurile principale. Serialul-dramă se centrează pe povestea a doi detectivi ale căror vieți se împletesc în timpul unei anchete de urmărire a unui ucigaș, care începe cu investigarea unei crime bizare din 1995 până la redeschiderea cazului în 2012.

Programul HBO de sâmbătă cuprinde titluri de neratat: Regii verii / The Kings of Summer, Jocul se schimbă / Game Change (Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris), Blue Jasmine (Charlie Tahan, Alec Baldwin, Cate Blanchett), Gigolo de ocazie / Fading Gigolo (John Turturro, Woody Allen, Vanessa Paradis, Liev Schreiber, Sharon Stone).

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.