Hașteg face referire la faptul ca simțim nevoia sa ne etichetam trairile, viața – totul este „#feeling blessed”, sa imitam în viața reala hashtag- urile din social media, sa credem ca perfecțiunea este o obligație, ca și când ar fi ceva profund în neregula cu noi în momentele în care nu suntem fericiți. Astfel, ajungem sa disimulam adevarul pâna la a ne minți pe noi înșine.

Anumite scene au fost scrise în perioada repetițiilor cu actorii, din nevoia de a construi împreună câteva momente sensibile ale spectacolului. Astfel, Elena Voineag și Dana Rotaru, au ales sa dea ocazia actorilor de a explora în voie universul complex al oamenilor din Hașteg. Actorii joaca atât pe scena – spațiul personal, cât și în sala – spațiul social, jonglând cu planurile obiectiv-subiectiv, într-un spectacol interactiv.

Ce este Hașteg ?

Hașteg este povestea cuplurilor contemporane, într-o era în care monogamia a devenit o utopie și interacțiunea reala a fost înlocuita cu dragostea tip fast food, într- o „piațeta” vasta pe care cu toții o avem la îndemâna, imediat, doar la un click distanța. Coloana sonoră originală vine în completarea spectacolului Hașteg, o producție dinamică, o comedie neagră.

Te-ar putea interesa și: