Andrew McCarthy, un fotograf din California, a reușit să realizeze cea mai clară imagine compusă cu suprafața Lunii. Tot ce veţi vedea în video prezintă detalii incredibile ale craterelor lunare, fiind realizată din mii de fotografii pe care  le-a suprapus și le-a prelucrat, astfel încât rezultatul să fie cel de mai jos.

Potrivit fotografului Andrew McCarthy, care a postat imaginea uimitoare pe Instagram,  există o explicație simplă pentru nivelul de detaliu fără precedent a imaginii sale.

Această viziune lunară este de fapt „imposibilă”.

El a scris: „Luna asta ar putea să vă pară puțin amuzantă și asta pentru că este o scenă imposibilă”.

„Am fotografiat luna timp de ouă săptămâni și am luat secțiunea din imagine care are cel mai mult contrast pentru a arăta textura bogată de pe întreaga sa suprafață”, a scris Andrew McCarthy pe Instagram.

McCarthy și-a fixat camera foto pe craterele cele mai apropiate de zona cea mai luminată a lunii, în fiecare seară timp de două săptămâni. În momentul în care luna era plină, McCarthy avea o serie de fotografii de înaltă calitate, cu contrast ridicat, ale fiecărui crater de pe latura cu vedere spre Pământ a Lunii.

„Îmbinarea lor într-o singură imagine compozită a fost „epuizantă”, a mai scris fotograful.

Snapper-ul din California a folosit mii de fotografii pentru a crea o imagine detaliată. Credit: SWNS

Sursa: ladbible