Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi, printre cei mai buni 100 de fotbalişti din istorie. LOCUL pe care îl ocupă fostul mare „decar” al naționalei
Gică Hagi, printre cei mai buni 100 de fotbalişti din istorie. LOCUL pe care îl ocupă fostul mare „decar” al naționalei

Gică Hagi, printre cei mai buni 100 de fotbalişti din istorie. LOCUL pe care îl ocupă fostul mare „decar” al naționalei

Celebra publicație „FourFourTwo” l-a inclus încă o dată pe Gică Hagi într-un Top fabulos, de această în cel în care se regăsesc cei mai buni 100 de fotbalişti din istorie.

Nu cu mult timp în urmă, britanicii de la „FourFourTwo” l-au mai inlcus pe Hagi și între primii 50 de antrenori ai lumii, în 2017. În această ierarhie, managerul lui Viitorul ocupă locul 49.

Acum, în Top 100 cei mai valoroși fotbaliști din istorie, Gică Hagi a fost plasat doar pe locul 100.  „România a ajuns în sferturile de finală, datorită lui Hagi şi a stângului său magic”, au amintit cei de la publicația britanică, referindu-se la CM din 1994.

Primul loc în acest clasament i-a revenit lui Diego Armando Maradona, iar pe doi se află conaționalul său, Lionel Messi. Restul locurilor din Top 10 este completat, în această ordine, de brazilianul  Pele, olandezul Johan Cruyff, portughezul Cristiano Ronaldo, argentinianul Alfredo Di Stefano, germanul Franz Beckenbauer, francezul Zinedine Zidane, maghiarul Ferenc Puskas şi brazilianul Ronaldo.