Evenimentul Zilei > Actualitate > Hagi a negociat TRANSFERUL lui Ianis la un meci din Europa League
Hagi a negociat TRANSFERUL lui Ianis la un meci din Europa League

Hagi a negociat TRANSFERUL lui Ianis la un meci din Europa League

Gheorghe Hagi a fost prezent, aseară, la partida Standard Liege - Sevilla (1-0), din Europa League, iar acolo ar fi purtat discuții în privința transferului fiului său, Ianis.

În urmă cu trei zile, directorul general al lui Viitorul, Cristian Bivolaru, dezvăluia că Ianis Hagi (20 de ani) a primit o ofertă concretă de la FC Sevilla, în această vară. Atunci, Gică Hagi a refuzat propunerea andaluzilor, dar aseară, „Regele” a mers la Liege pentru a sta de vorbă cu ibericii. Însă, și cei de la Standard ar fi interesați de jucătorul Viitorului. 

Oferta făcută de Sevilla în vară era de 2,5 milioane de euro, dar lui nu i s-a părut tentantă. În 2016, Ianis a fost cumpărat de Fiorentina pentru 2 milioane de euro, sumă pe care cu care Viitorul l-a răscumpărat pe jucător, după un an. „Dacă va veni o ofertă importantă pentru Ianis și pentru club, vom analiza împreună. Noi suntem deschiși în cazul tuturor fotbaliștilor”, declara Gică Hagi la începutul acestui sezon.

Suma a fost puțin mai mare decât cea pe care a plecat la Fiorentina. Gică Hagi n-a fost de acord cu această sumă, așa că Ianis a rămas la noi.