Evenimentul Zilei > International > Gwyneth Paltrow, omagiu conducătorului iubit Obama
Gwyneth Paltrow, omagiu conducătorului iubit Obama

Gwyneth Paltrow, omagiu conducătorului iubit Obama

Gwyneth Paltrow, cunoscută pentru vederile sale de stânga, i-a adus joi seara un fierbinte omagiu cârmaciului Statelor Unite, cu ocazia unei reuniuni dedicate strângerii de fonduri, care a avut loc chiar la locuința din Los Angeles a actriței.

La reuniunea orrganizată sub egida Comitetului Național Democratic, biletul de intrare pornea de la 1000 de dolari în sus, iar cel de participare la dineu de la 15.000 de euro, Gwyneth Paltrow, însoțită de cei doi copii ai săi, a susținut cu discurs înflăcărat slăvind calitățile președintelui Barack Obama.

„Sunt una dintre cele mai mari admiratoare ale dumneavoastră, dacă nu chiar cea mai mare”, a mărturisit Paltrow, adăugând că „ar fi minunat dacă am fi capabili dă-i dăm acestui om toată puterea de care are nevoie!”.

Înfierbântată, actrița a mărturisit: „Sunteți atât de frumos că nici nu-mi mai găsesc vorbele!”, și i-a înmânat lui Obama microfonul.

Printre vedetele participante la eveniment au fost și Julia Roberts și Bradley Whitford.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.