Evenimentul Zilei > Actualitate > Cozmin Gușă este „un KGB-ist RATAT”. Nici Coldea nu a scăpat de ACUZAȚII. Cine a lansat un asemenea ATAC DEVASTATOR
Cozmin Gușă este „un KGB-ist RATAT”. Nici Coldea nu a scăpat de ACUZAȚII. Cine a lansat un asemenea ATAC DEVASTATOR

Cozmin Gușă este „un KGB-ist RATAT”. Nici Coldea nu a scăpat de ACUZAȚII. Cine a lansat un asemenea ATAC DEVASTATOR

Gheroghe Piperea a reacționat la o declarație făcută de analistul politic Cozmin Gușă, care a declarat că avocatul face parte dintr-un grup care ar fi coordonat de Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI.

Cozmin Gușă a precizat că avocatul Piperea face parte dintr-un „grup ciudat”, coordonat de Coldea, din care face parte și Alina Gorghiu și Lucian Isar.

Piperea a negat acuzațiile și a declarat, pentru Bugetul.ro, că Cozmin Gușă este un „KGB-ist ratat”, iar Florian Coldea „un zero barat”.

„Aceiași oameni spuneau în 2013 că voi fi exclus din masonerie. Din care nu faceam parte. La cât de amical am fost dintotdeauna cu SRI și DNA, la câte ban-uri, report-uri, spam-uri, block-uri mi-au dat #rezistentii, ar fi și normal să fiu coordonat de Coldea, mai ales acum, când e zero barat.

Un caghebist ratat acest Gușă, cel mai mare din presă și din politică. Este o bilă albă oricum pentru oricine să fie pomenit de acest KGB-ist ratat în teoriile lui conspiraționiste, așa cum era o adevărată realizare prin 2000 să fii ștampilat de Vadim cu eticheta de dușman al națiunii”, a precizat Gheorghe Piperea.

Reamintim că analistul politic Cozmin Gușă a declarat despre fosta președintă a PNL face parte dintr-un grup ciudat, în care este inclus și avocatul Piperea

„E fosta președintă (a PNL, n.r), fără succes electoral. E exponenta unui grup ciudat, format din actualul ei soț, Lucian Isar, și din avocatul Piperea, care a fost consilierul lui Tudose. Lucrează într-o echipă complexă care are mai multe misiuni – printre care și atacarea lui Isărescu.

De ce în acest moment Gorghiu creează un asemenea prejudiciu de imagine pentru acțiunea coerentă a lui Orban? Bănuiala mea este că această echipă Gorghiu-Isar-Piperea ar fi coordonată de Coldea, care azi e într-o relație de parteneriat cu Dragnea. Cel mai mare serviciu de urgență pe care putea să-l facă era să reactiveze echipa, pentru a-i crea dificultăți lui Orban în demersul pe care-l face în favoarea lui Iohannis”, a declarat Gușă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: