Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu, cine se aștepta….I-a rupt lustrele, i-a furat robineții
Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu, cine se aștepta….I-a rupt lustrele, i-a furat robineții

Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu, cine se aștepta….I-a rupt lustrele, i-a furat robineții

Foste prietene foarte bune, Anamaria Prodan și Oana Zăvoranu s-ar fi certat în 2015 din cauza lui Pepe. Se pare că Anamaria s-a împăcat cu Pepe, în 2015, iar acest lucru ar fi deranja-o foarte tare pe Oana Zăvoranu care a rupt prietenia.

De la acel moment, cele două vedete TV nu au mai fost văzute împreună și toată lumea a tras concluzia că a intervenit o ruptură în relația lor. În fapt, se pare că lucrurile nu au fost chiar așa, potrivit Anei Maria Prodan, ci dimpotrivă. Cele două sunt mai apropiate ca niciodată și se văd foarte des, doar că nu în public.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în urmă cu nouă ani, după ce cântărețul și-a acuzat fosta soție că l-ar fi înșelat cu Tudy. Cei doi s-au despărțit cu scandal Pepe acuzându-o că i-a distrus casa și i-a furat banii. El a afirmat că Oana Zăvoranu i-ar fi a rupt lustrele din tavan, a luat robineții de la chiuvetă, covoarele, televizorul și toate lucrurile de valoare, distrugând restul. El și-a dat fosta soție în judecată, iar Anamaria Prodan a fost chemată să dea declarații.