Evenimentul Zilei > Actualitate > Grav accident de circulație în centrul Capitalei. Două persoane au ajuns de urgență la spital
Grav accident de circulație în centrul Capitalei. Două persoane au ajuns de urgență la spital

Grav accident de circulație în centrul Capitalei. Două persoane au ajuns de urgență la spital

Brigada Rutieră a anunțat că, luni seară, a avut un grav accident rutier în București, unde două autoturisme au intrat în coliziune.

Evenimentul a avut loc la intersecția dintre Str. Maria Rosetti si Str. I.L. Caragiale.

La locul accidentului a sosit de urgență un echipaj de Poliție, precum și un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor.

În urma impactului celor două autoturisme au fost rănite două persoane care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„În jurul orei 22.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Str. Maria Rosetti si Str. I.L. Caragiale.

Din primele date, conducătorul unui autovehicul (femeie) în vârstă de 41 de ani, care se deplasa pe Str. I.L. Caragiale dinspre Str. Icoanei, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Maria Rosetti, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în varstă de 27 de ani, care se deplasa pe Str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru. În urma impactului, unul dintre auto a lovit alte 4 auto parcate și două persoane care se aflau pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor 2 persoane aflate pe partea carosabilă, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Au fost testati conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

De asemenea, a fost aplicată restricție pe str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier” se arată în comunicatul Poliției Capitalei

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs accidentul.

În prezent circulația rutieră a fost restricționată spre strada Maria Rosetti.

Reamintim că în urmă cu doar câteva zile, o mașină și o motocicletă au fost implicate într-un grav accident de circulație care a avut loc pe bulevardul Iuliu Maniu din București, în apropiere de Piața Gorjului. Atunci, trei persoane au fost rănite grav și  au fost transportate la spital.