"Singurele audio-conferinţe pe care le organizez sunt ale mele, dar nu vreau să vă ascund că sunt momente când apelez la expertiza domnului Blaga, pe diverse subiecte care ţin de campania electorală, de organizare de evenimente şi îl întreb lucruri pe care le cunoaşte de atâţia ani", a mărturisit Alina Gorghiu, la Antena 3, întrebată dacă Vasile Blaga a participat la videoconferinţele PNL. 

Potrivit acesteia, şi în weekend PNL va organiza două mitinguri regionale, la Craiova şi la Iaşi, unde partidul îşi va prezenta reformele principale din programul de guvernare. 

"Eu nu ştiu de ce ar fi o problemă? Să nu credeţi că domnul Blaga nu mai vorbeşte cu cei din partid. Faptul că există o diferenţă pe care lumea a sesizat-o, şi anume că la noi, când un lider are probleme, respectă decalogul integrităţii şi renunţă la funcţie, la toate calităţile din partid, asta nu înseamnă că nu poţi să vorbeşti cu domnul respectiv", a spus Gorghiu. 

În septembrie, Vasile Blaga și-a dat demisia din funcția de copreședinte al PNL, după ce a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de trafic de influență. A urmat o perioadă în care fostul lider al PNL a fost absent până săptămâna trecută când au apărut informații, pe surse, că Vasile Blaga i-ar fi certat pe liderii județeni ai partidului pentru modul dezastruos în care decurge campania.

Citește și: 

Te-ar putea interesa și: