Așa cum am mai scris, chiar și după ce-am participat la un interviu în direct cu Klaus Iohannis, chiar și după ce i-am citit cartea, altfel de rutină electorală, Pas cu pas, nu pot spune că știu ceva despre președintele ales.

Mai mult cred că știu cei care l-au propulsat în fruntea țării și pe care îi vom vedea ițindu-se peste vreo lună, cînd se va pune problema reînnoirii mandatelor în fruntea Serviciilor noastre secrete, filiale din Balcani ale CIA.

Dacă despre cine e și ce vrea Klaus Iohannis nu știu nimic, deși l-am votat, convins că dau o mînă de ajutor celui mic și pricăjit, ca să descopăr că nu candidatul ACL era cel mic și pricăjit, ci dimpotrivă, cel considerat mare și tare, despre cei care stau în spatele lui, ascunzîndu-și rînjetul de dinți stricați după statura masivă a Neamțului, știu multe.

Unul dintre acești inși din dosul lui Klaus Iohannis, care-l manipulează deocamdată, pînă cînd – sper – intrat în prerogative, președintele ales, devenit președinte cu jurămînt în regulă, îi va da dea berbeleacul pe scările Palatului, e Cristian Pîrvulescu. Zis și politolog, prezentat de binevoitori drept nu știu ce șef la nu știu ce ProDemocrația, Cristian Pârvulescu s-a pretat în 2004, ca lider al unui ONG, la Diversiunea cu fraudarea alegerilor, care i-a adus lui Traian Băsescu victoria.

La înființarea USL a trecut cu arme și bagaje în tabăra PSD-istă. Acum e un fel de mujahedin al PNL, partid care ascunde PDL-ul lui Vasile Blaga, și, în această ipostază își îndeplinește misiunea de ideolog detașat pe lîngă Klaus Iohannis.

Din cîte se știe, Înalta Curte a admis Recursul ANI în procesul cu Klaus Iohannis.
Prima ședință din Procesul pe fond a fost programată pe 14 ianuarie 2015.
Așa cum am mai spus, Klaus Iohannis poate cîștiga procesul, deoarece domnia sa nu pune la îndoială Legea, ci încadrarea făcută de Raportul ANI.
La fel de bine îl poate pierde, plecînd de la învățătura că, Justiția fiind de genul feminin, căile ei sunt mai întortocheate decît ale Domnului.

Klaus Iohannis e cetățean al României.
Prin urmare, în privința Procesului, Klaus Iohannis nu poate fi mai presus de Lege.
Ce-a susținut ideologul PNL, Cristian Pârvulescu la Realitatea Tv, televiziunea președintelui ales?
Ceva care, dacă ar fi fost zis de vreun consilier de-al lui Victor Ponta, toți ofițerii acoperiți din presă ar fi sărit în sus de un metru, punîndu-și în primejdie epoleții care nu se văd.
Și anume că nici o Justiție de pe Lumea asta nu poate da o sentință defavorabilă lui Klaus Iohannis întrucît Klaus Iohannis a primit votul popular:
“Eu cred că ÎCCJ nu mai poate să se pronunţe în momentul în care naţiunea română, prin vot, s-a pronunţat, iar suveranitatea aparţine naţiunii. Eu cred că votul acoperă inclusiv acest proces. (…)Juridicul nu poate să facă abstracţie de realitate, de faptul că naţiunea română s-a pronunţat în majoritate covârşitoare”.

Vă vine să credeți?
Idelogul lui Klaus Iohannis pretinde că pe 16 noiembrie 2014 n-a fost cel de-al doilea tur al scrutinului prezidențial, ci o ședință festivă a Marelui Tribunal al Poporului, care l-a proclamat pe Klaus Iohannis nu președinte ales, ci   Ins deasupra Legii.

Credeți că vreun dentolog sau deontoloagă a recționat la această enormitate nu numai într-o democrație, dar chiar și în statul Islamic?
A reacționat doar un jurnalist care nu se dă deontolog: Bogdan Iacob, de la InPolitics.
Prin titlul comentariului său de pe site-ul InPolitics, Bogdan Iacob îl definește pe Cristian Pârvulescu, pentru incredibila sa afirmație, unul dintre monștrii din spatele lui Iohannis.

Nu crede că-i vorba de un monstru.
Cred că-i vorba de un fomist!

*Articolul a fost publicat, inițial, pe blogul jurnalistului Ion Cristoiu