Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul în mare secret

Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul  în mare secret Sursa foto: Gina Pistol / Facebook

După o perioadă în care s-a dedicat creșterii fiicei ei, Gina Pistol s-ar putea întoarce pe micul ecran. Partenera lui Smiley ar urma să prezinte emisiunea MasterChef  alături Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol ar urma să prezinte MasterChef la PRO TV

Postul de televiziune din Pache Protopopescu a anunțat oficial că Sorin Bontea, Florin Dumitresu şi Cătălin Scărlătescu revin pe sticlă. Cei trei vor fi noi jurați ai emisiunii MasterChef.

Alături de Gina Pistol, aceștia au făcut parte din show-ul Chefi la cuțite, difuzat de Antena 1. Partenera lui Smiley a afirmat în mai multe rânduri că ar dori să revină pe micul ecran.

Gina Pistol

Sursa foto: Arhiva EVZ

Vedeta TV a așteptat oferte de colaborare

În ultimele luni, Gina Pistol a așteptat oferte noi pentru a se întoarce în televiziune. Cu toate că a lipsit de pe micul ecran, vedeta TV a ținut legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Partenera de viață a lui Smiley nu a ascuns că așteaptă oferte noi de colaborare. Având în vedere că foștii ei colegi de proiect se întorc la PRO TV, fanii speră ca Gina să se alăture vechii echipe.

Gina Pistol, despre plecarea ei de la Antena 1

Vedeta TV a oprit colaborarea cu fosta echipă de la Antena 1 și s-a dedicat familiei. La scurt timp după plecarea ei, Gina Pistol mărturisea că  nu se mai poate uita la noul sezon. Partenera lui Smiley nu a ascuns că duce dorul fostului job. Cu toate acestea, prezentatoarea întors la Antena 1.

PRO TV a anunţat jurații sezonului 9 MasterChef România. Aceștia vor fi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu - MasterChef Romania 2024

Sursă foto: Pro TV

„Știu că mulți telespectatori PRO TV au așteptat această veste. Și sunt mai mult decât bucuros să anunț faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt cei trei jurați MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.