Gina Pistol, detalii intime din căsătoria sa. Cum se simte alături de Smiley

Gina Pistol, detalii intime din căsătoria sa. Cum se simte alături de Smiley Sursa foto: Gina Pistol / Facebook

Gina Pistol a ales să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, dedicându-se cu mai multă atenție creșterii fiicei sale. În această perioadă, ea și-a unit destinele cu Smiley, și acum, a împărtășit aspecte noi și surprinzătoare despre viața lor de cuplu și detaliile intime ale relației lor.

Înainte de a-l întâlni pe Smiley, Gina Pistol nu a avut parte de noroc în dragoste. Artistul nu doar i-a devenit soț, ci și persoana care i-a adus adevărata fericire. El a fost sprijinul ei constant în toate aspectele vieții.

Gina Pistol, despre relația sa cu Smiley

După ce a vorbit despre perioadele grele din viața sa, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă Smiley a sprijinit-o în toată această perioadă.

Andrei, da! Este primul om din viața mea, am două prietene de suflet care sunt ca familia mea, dar el este primul bărbat din viața mea care mă susține 100%”, a spus Gina Pistol cu lacrimi în ochi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Smiley a dat lovitura cu noua melodie înainte de nuntă. Orice ar fi „Aia e” și mergi mai departe. Video-Foto

Gina Pistol și Smiley, mai fericiți ca niciodată. Sursa foto: captură Youtube

Prezentatoarea TV face terapie pentru a se înțelege mai bine

Următorul subiect abordat de vedeta TV a fost despre decizia sa de a părăsi televiziunea și despre dificultățile întâmpinate în acea perioadă. Gina Pistol a dezvăluit că a trecut prin momente dificile, marcate de atacuri de panică.

Chiar dacă starea ei nu era una bună, pe platou era obligată să păstreze mereu o imagine impecabilă, așa că a decis să se retragă.

Acum, spune ea, face terapie pentru a-și înțelege mai bine stările prin care trece și pentru a reuși să se cunoască.

„Am avut și atacuri de panică. Nu știam ce sunt alea, dar le-am avut. Le-am avut și le fac pe fond de oboseală. Că eram supărată, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că eram supărată cu al meu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu perfectă.

E foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Acum fac terapie ca să înțeleg. Toate stările mele pe care nu mi le-am dat voie să le trăiesc la momentele respective, acum încep să le îmbrățișez pe toate. Am muncit al naibii de mult”, a mai povestit Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol recunoaște că nu se mai uită la Chefi la cuțite

Fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit și că de când a plecat din televiziune nu mai urmărește cele două proiecte de suflet, America Express și Chefi la cuțite.

Cu toate acestea, ea a spus că se mai uită uneori la postările emisiunilor de pe rețelele sociale.

Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc”.