Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali se IMPLICĂ în protestul CIOBANILOR: „Parlamentarii h-abar nu au ce lege s-a adoptat. Au VOTAT ca OILE”
Gigi Becali se IMPLICĂ în protestul CIOBANILOR: „Parlamentarii h-abar nu au ce lege s-a adoptat. Au VOTAT ca OILE”

Gigi Becali se IMPLICĂ în protestul CIOBANILOR: „Parlamentarii h-abar nu au ce lege s-a adoptat. Au VOTAT ca OILE”

După ce în repetate rânduri a declarat că a fost cioban în tinerețe, Gigi Becali a comentat protestul ciobanilor din fața Palatului Parlamentului. Oierii au ieșit în stradă după ce parlamentarii au votat o lege care limitează numărul de câini la o stână.

"La 100 de oi, trebuie să ai un câine. La 2.000 de câine trebuie să ai 20 de câini. În casă poți să ții 20 de câini, dar în casă nu ai voie. Dacă eu Becali eram în Comisia Juridică, niciodată nu votam legea asta. Ei habar nu au ce au votat. Parlamentarii au votat ca oile. Oamenii ăia iubesc câinii ca pe copii lor. Cum să ducă ei câinii la adăpost, Când eram la închisoare, îmi trimiteau poze cu oile, cu berbecuțul cum a crescut", a spus Gigi Becali la B1 TV.

Becali a vorbit și despre faptul că oile nu au voie să pască pe pășuni între 6 decembrie și 24 aprilie. "Problema noastră în țară nu sunt oile. E problema distracției de vânătoare. Nu eu sunt nebuni, ei sunt nebuni că au propus o asemenea lege. Ciobanii se descurcă în țara asta, au Jeep-uri", a mai spus Becali.