Gigi Becali s-a dus în cantonamentul Stelei și i-a pus la punct pe jucători. Ce a transmis finanțatorul și cine este singurul fotbalist căruia i-a strâns mâna

Gigi Becali s-a dus în cantonamentul Stelei și i-a pus la punct pe jucători. Ce a transmis finanțatorul și cine este singurul fotbalist căruia i-a strâns mâna

Gigi Becali a discutat, sâmbătă, cu jucătorii Stelei, înaintea partidei cu ASA Târgu Mureș. Finanțatorul i-a certat pe fotbaliști pentru atitudinea pe care au avut-o la ultimele jocuri.

Gigi Becali i-a vizitat pe jucătorii Stelei, în cantonament, și a discutat cu ei despre rezultatele proaste pe care le-au înregistrat în ultima vreme. Finanțatorul Stelei a dezvăluit că singurul căruia i-a strâns mâna a fost Octavian Popescu, iar discuția a gravitat în special în jurul actelor de indisciplină, de care machidonul a aflat.

„Le-am spus jucătorilor că pot fi două cauze: indisciplina sau pregătirea. Am înțeles că pregătirea a fost bună, deci e vorba de indisciplină. Știu ce s-a întâmplat. Am aflat de niște cazuri, 2-3, izolate. Acum ne-am mutat cantonamentul de la hotel. Știți și voi ce se mai face în hotel. În minibar mai găsești câte o sticluță de votcă sau mai trece câte o femeie prin față și n-ai ce face. Acum, armăsarii au gard și nu mai pot să iasă. Ne-am mutat la Berceni. I-am luat pe rând, erau la masă. De la Muniru până la Boldrin și Achim, fiecăruia i-am spus ceva. Singurul căruia i-am strâns mâna și i-am zis că nu-i pot spune nimic a fost Ovidiu Popescu. Lui Alibec ce-i puteam spune? Lui Gnohere și Alibec nu am avut ce să le reproșez, în rest celorlalți am avut ce să le reproșez", a spus Becali.

 

Ne puteți urmări și pe Google News