Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali produce stupoare în fotbal. A luat decizia și nu mai există cale de întoarcere. „De ce să nu mă lase?”
Gigi Becali produce stupoare în fotbal. A luat decizia și nu mai există cale de întoarcere. „De ce să nu mă lase?”

Gigi Becali produce stupoare în fotbal. A luat decizia și nu mai există cale de întoarcere. „De ce să nu mă lase?”

Gigi Becali a vorbit în repetate rânduri despre vânzarea echipei FCSB, iar de data aceasta pare mai decis ca oricând să facă acest pas. El a precizat o sumă destul de frumușică de bani și susține că, dacă cineva îi va pune pe masă banii, pleacă de la echipa lui e suflet. Latifundiarul nu părăsește lumea sportului, ci are planuri să cumpere o altă echipă.

FCSB pare să nu mai facă parte din planurile mărețe ale latifundiarului din Pipera. Gigi Becali este decis să vândă echipa lui de suflet și să investească banii tot în fotbal. Patronul roș-albaștrilor susține că, dacă îi oferă cineva 10 milioane de euro, el vinde echipa și își cumpără un alt club din Liga 1. Vrea să se lupte pentru titlul, însă nu își mai dorește să facă acest lucru cu vicecampioanei României.

„Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

În declarațiile făcute de el, latifundiarul din Pipera a adus în discuție acțiunile lui Gică Hagi și fuziunea dintre Farul și Viitorul.

Deși este decis să renunțe la clubul FCSB, Gigi Becali nu renunță și la jucători. Acesta susține că fotbaliștii îi va lua cu el la noua echipă, inclusiv pe cei de la Academie.

„Hagi a avut drepul și eu nu? De ce să nu mă lase? Mai ales că o să-i spun și Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM. Cu ce jucători am, mă bat sigur la campionat”, a susținut Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor a vorbit și despre posibilitatea ca suporterii să cumpere echipa. Această variantă a fost luată în calcul încă de la primele declarații făcute de Gigi Becali în legătură cu vânzarea clubului. Referitor la acest subiect, latifundiarul a ținut să îl înțepe puțin pe Mustață, susținând că suporterii FCSB nu vor reuși să adune banii necesari pentru a cumpăra echipa.

„Bine, acum vorbim ipotetic, da? Pentru că nu vor veni niciodată Mustață și ai lui cu bani să cumpere echipa. Au fost și ei supărați și poate că mai sunt dar rezultatele îi vor îmbuna. Eu nu vreau decât pace”, a adăugat Gigi Becali.