Evenimentul Zilei > Social > Gigi Becali a găsit EXPLICAȚIA pentru comporamentul POTIȚISTUL-PEDOFIL: „DEMONII l-au pus sa faca asta. Acest om e POSEDAT!”
Gigi Becali a găsit EXPLICAȚIA pentru comporamentul POTIȚISTUL-PEDOFIL: „DEMONII l-au pus sa faca asta. Acest om e POSEDAT!”

Gigi Becali a găsit EXPLICAȚIA pentru comporamentul POTIȚISTUL-PEDOFIL: „DEMONII l-au pus sa faca asta. Acest om e POSEDAT!”

Cazul polițistului pedofil a revoltat toată România, iar Gigi Becali nu face excepție. Patronul FCSB a oferit primele reacții vis-a-vis de acest scandal imens.

Omul de afaceri spune că este un om care doar prin multă credință se poate vindeca de ceea ce suferă. În plus, astfel de gesturi necuviincioase ale bărbatului ar avea de-a face cu mai multe forțe supranaturale, pe care doar Biserica le mai poate alungă.

"Acești oameni au demoni. Altfel nu îmi explic. Demonul îl pune să facă asta. Nu te pune demonul? Cum să ai asemenea pofte dacă nu îți spune demonul. Se poate vindeca, în primul rând trebuie să vrei, să ai voință, iar harul lui Dumnezeu lucrează în oricine. 

Hristos a venit pe Pământ pentru păcătoși, nu pentru sfinți. Dacă nu ai pocăință și mărturisire, nu ai cum să te vindeci de boală asta. Asta e o boală, e posedat de demon. Acești demoni pot fi anulați și alungați numai cu rugăciuni multe, rugăciunile Sfântului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la WOWbiz.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: