Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a primit vestea-bombă. Ce se întâmplă cu fiicele lui
Gigi Becali a primit vestea-bombă. Ce se întâmplă cu fiicele lui

Gigi Becali a primit vestea-bombă. Ce se întâmplă cu fiicele lui

Gigi Becali va trăi mari emoții toamna viitoare. Se preconizează un eveniment care o va avea în prim-plan pe fiica lui, Teodora Becali. Aceasta își va uni destinul cu alesul ei în cadrul unui eveniment ce va fi unul dintre cele mai fastuoase ale anului.

Gigi Becali se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante și mai emoționante evenimente din viaţa lui. Este vorba despre un eveniment de famiie.

Cu alte cuvinte,Teodora Becali, fata cea mare a milionarului, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei Mihai, supranumit „Prinţişorul din Dobroeşti”, un tânăr care provine dintr-o familie respectată şi înstărită. Viitorul ginere pare să fie pe placul finanţatorului Stelei.

Logodnicul Teodorei se numește Mihai Theodor Mincu și are 28 de ani. Cei doi sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori, împreună.

Nunta fiicei omului de afaceri va avea loc chiar toamna viitoare, în luna octombrie şi se anunţă a fi unul dintre cele mai fastuoase evenimente ale anului anului.

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este foarte mare. Este vorba despre vreo 700 de persoane care vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea fastuoasă care va succeda ceremonia religioasă.

Teodora Becali a absolvit ASE-ul şi are potenţialul necesar să devină o femeie de afaceri de succes. Mai mult decât atât, Teo este şi un model în materie de stil vestimentar, printre prietenele ei, moştenitoarea lui Gigi purtând mereu ţinute în tendinţe şi accesorii de lux, informează WOWbiz.

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.