Gigi Becali a anunțat că jucătorii de la FCSB nu vor aștepta până la data de 1 iunie pentru a relua antrenamentele obișnuite. Finanțatorul „roș-albaștrilor” î-a lăsa pe elevii lui Bogdan Argeș Vintilă să se pregătească în grup, chiar de ieri.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că de la data de 1 iunie vor fi reluate competițiile sportive. Tot de la această dată sportivii vor putea să-și desfășoare ședințele de pregătire în mod obișnuit.

„Ce să mai dai de la 1 mai? Ori 28 iunie, ori 1, nu-i același lucru? Tot una e! Încep de pe 28 antrenamentele, mai sunt 3 zile! Dacă mie îmi dă președintele voie să joc fotbal de pe 1, nu pot să mă antrenez de pe 28? Gata, toată lumea dă drumul, în toată Europa! Teste le-am făcut tot timpul. La 5 zile teste, la 5 zile teste… Am zis că teste fac, nu încalc regulile! Dar acum nici poliția nu mai are ce să facă, de la 1 se dă liber la tot!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Altfel, finanțatorul a anunțat că ar vrea să îngroape securea războiului cu membrii Peluzei Sud, care l-au contestat vehement în ultimii ani. Becali se gândește și el la posibilitatea ca FCSB să joace pe noul stadion din Ghencea. Subiectul reprezintă o noută temă de conflict între Armată și gruparea din Liga I.

„Am auzit ce a spus Mustață (n.r – Gheorghe, unul dintre liderii Peluzei Nord). Da, vreau și eu să jucăm acolo, pe noul stadion, dar vreau pace! Eu nu mă mai cert cu nimeni, eu nu mă mai înjur cu nimeni, eu nu mai jignesc pe nimeni, eu vreau pace.

Dacă va fi pace, atunci vom juca iar în Ghencea. O să vorbesc cu cei de la Peluza Sud, o să mă întâlnesc cu liderii lor și o să le zic: lăsați-i și pe ei să vină la meciuri, că doar ați fost frați.”