Gigi Becali, "impuscat in somn"

Gigi Becali, "impuscat in somn"

Latifundiarul considera ca formatia Gloria Buzau ar fi trebuit sa piarda in fata Stelei. In opinia sa, n-ar fi fost vorba despre un blat, ci despre o chestiune de bun-simt!.

Gigi Becali a confirmat ieri ceea ce sesizase toata lumea, meciul Gloria Buzau - Steaua, disputat vineri si incheiat la egalitate, scor 1-1, trebuia sa fie castigat de gruparea din Ghencea. Miliardarul din Pipera a tunat si a fulgerat ieri impotriva buzoienilor. Becali si-a iesit din minti fiindca Steaua n-a izbutit o victorie cu echipa in care el a investit, din umbra, trei milioane de euro.

„In viata nu trebuie sa musti niciodata mana care te hraneste. Lumea stie despre ce este vorba, numai ca nu putem sa le spunem pe fata, aici este vorba de caracter si de bun-simt, pentru ca eu nu le-am spus lui Stoica sau jucatorilor sa se dea la o parte. Insa ei stiau ce au de facut. Numai ca au facut ceva ce nu se face niciodata. La Buzau nu sunt oameni, asa cum am crezut eu, sunt niste jigodii”, a tunat Becali.

Declaratii socante „Ceea ce s-a intamplat la Buzau e unicat. Gloria si-a impuscat stapanul in somn. Cine nu stie despre ce e vorba imi zice „uite corectu’”, dar cine stie despre ce e vorba imi zice „uite prostu’ satului”. Am anulat toate intalnirile pe care le aveam, inclusiv cea cu prim-ministrul Angliei. Nu era vorba de blat daca pierdeau cei de la Buzau. Era vorba despre bun-simt, despre caracter, dar nu l-au avut. Rade lumea de mine ca de ultimul prost din lume. Si asa si e. Mai prost ca mine nu exista pe tot Globul!”, a incheiat Gigi Becali.

Ne puteți urmări și pe Google News

AMENINTARI

Patronul Bucur, lasat fara finantare

Gigi Becali a maturat pe jos cu Costel Bucur, patronul buzoienilor, pe care, conform declaratiei de avere a politicianului, l-a imprumutat cu mai multe milioane de euro.

„Eu asa credeam, ca prietenul ala al meu, marele patron Costel Bucur, se bate cu Dinamo si cu CFR, dar vad ca a mancat bataie cu aceste echipe, iar impotriva Stelei a fost puternic. O sa vedem daca Bucur o sa mai fie patron, daca o sa mai aiba el bani sa sustina echipa. O sa vanda actiunile pentru ca nu mai are bani. Ar fi culmea sa primeasca si prime pentru ca au facut egal cu Steaua. L-am vazut razand pe Stefan Stoica dupa meci. Rade, normal, de un prost ca mine. El e mare antrenor, a facut egal cu Steaua”, a amenintat Becali.