Evenimentul ZileiActualitateGigi Becali i-a impus lui Costel Gâlcă să exileze trei jucători

Gigi Becali i-a impus lui Costel Gâlcă să exileze trei jucători

Gigi Becali i-a impus lui Costel Gâlcă să exileze trei jucători
Costel Gâlcă nu va mai putea conta, foarte probabil, până la finalul acestui campionat, pe trei jucători foarte importanți.

 Este vorba despre portarul Giedrius Arlauskis, fundașul Iasmin Latovlevici și mijlocașul Andrei Prepeliță.

„Să pregătim echipa până la vară”

Celor trei le expiră contratele în vară, nu vor să-și prelungească înțelegerile, iar Gigi Becali i-a transmis lui Gâlcă să nu cumva să-i mai includă în lot. Tehnicianul s-a conformat, dar s-a plâns pentru că Arlauskis și Prepeliță erau vitali pentru jocul Stelei. „Costelinho” a atras atenția că, deocamdată, echipa nu este campioană.

„Ne-au lipsit doi jucători importanți, Prepeliță, care este numărul unu pe postul lui în momentul de față și dă echilibru echipei, și Arlauskis, care este foarte important. Domnul Becali a luat decizia să nu joace, ca să pregătim echipa pentru la vară. Este greu pentru că în opinia mea campionatul nu este câştigat încă”, a spus Gâlcă.

Tehnicianul a afirmat că Prepeliță și Arlauskis au acceptat decizia exilului, chiar dacă situația este una ingrată. „Arlauskis şi Prepeliţă sunt afectaţi, doreau să joace. Pe de o parte au înțeles, dar pe de alta au plecat triști. Se vor pregăti cu echipa în continuare, nu sunt excluși din lot. Tot ce se întâmplă în jurul echipei nu este un lucru pozitiv. Sper ca pe viitor, suporterii să ne acorde sprijinul.”


Accesează: