Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali, gesturi inexplicabile. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă? Ce zice Olăroiu
Gigi Becali, gesturi inexplicabile. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă? Ce zice Olăroiu

Gigi Becali, gesturi inexplicabile. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă? Ce zice Olăroiu

Gigi Becali donează în continuare bani și echipamente pentru Spitalul „Matei Balș” din Capitală, în contextul pandemiei de coronavirus, dar a sistat orice plată a transferurilor făcute în iarnă sau a ratelor pentru achiziţii de jucători anterioare. Acum, patronul de la FCSB a intrat și în gura lui „Oli”.

Implicat activ în lupta împotriva Covid-19, Gigi Becali a decis să nu-și mai îndeplinească datoriile financiare față de cluburuile de la care a achiziționat jucători în ultima perioadă.

Potrivit GSP.ro, latifundiarul din Pipera nu a plătit transferul atacantului Adrian Petre, de la clubul danez Esbjerg, dar nici rata scadentă pentru Moruţan, achiziţionat de la FC Botoşani.

Recent, Gigi Becali l-a pus la zid pe Cosmin Olăroiu (tehnicianul chinezilor de la Jiangsu Suning) că „nu bagă mâna în buzunar” pentru a dona și el în aceste vremuri critice.

Să nu se supere Oli, dar nu e nevoie de 100 de porţii de mâncare. Bagă mâna în buzunar! Lasă 100 de porţii de mâncare, bagă mâna în buzunar şi dă 100.000, 200.000, 300.000 de euro, nu 100 de porţii de mâncare, că au oamenii de mâncare, vezi-ţi de treabă! Lasă-mă, mă, cu mâncarea caldă, nu are nevoie omul de mâncare caldă, cine-i mănâncă mâncarea caldă?

Cumpără-le ce au nevoie acolo în spital! Nu să dăm mâncare la doctori, că au mâncare doctorii. Să nu se supere Oli, dar dacă atunci când eşti milionar şi încerci să dai nişte lucruri mici ca să te coste puţin, mi se pare că nu e prea frumos. Pe mine mă sună 20 de spitale care au nevoie de tot felul de materiale”, afirma Becali în urmă cu două zile.

Răspunsul lui „Oli” pentru fostul său patron a și venit. „Eu nu vreau să apar. M-am implicat si nu am dorit să se știe. I-am întrebat pe doctorii de la Victor Babeș cu ce pot să-i ajut, dar mi-au zis că nu e nevoie deocamdată. Au spus că, dacă vor intra în impas, o să mă sune. M-au rugat doar dacă pot să asigur mâncarea pentru doctori și am făcut asta”, a declarat Olăroiu, la TV Digi Sport.