Becali crede că fotbaliştii nu sunt bine pregătiţi, dar în acelaşi timp a anunţat încă o dată că îi dă credit lui Bogdan Vintilă. Patronul i-a pus la zid pe jucători pentru atitudinea arătată în teren.

“Sunt dezamăgit, jucători care au valoare au ajuns o echipă de pluton, cad pe acolo, nu bat pe nimeni. Cred că nu sunt antrenaţi, când intră la început joacă bine, după aia nu mai pot, nu ştiu, nu sunt antrenaţi fizic.

Dacă jucăm aşa, n-avem cum, nu văd cum să putem să prindem un loc în cupele europene. Şi Botoşani au cu Craiova, cu CFR…Nu ştiu, de loc de Europa nu îmi e teamă, pentru că avem finala Cupei. Bine, dacă joci aşa nu o baţi pe Sepsi. Aşa şi Dinamo poate să ne dea trei dacă jucăm în halul ăsta! Mă dezugstă atitudinea, că noi valoare avem! Când ştii că eşti în pericol de cupă europeană şi să joci cu Botoşani în halul ăsta?!” – a declarat Gigi Becali la plecarea de la stadion.

Becali susţine însă că îşi păstrează încrederea în Bogdan Vintilă, iar postul antrenorului nu este în pericol. Patronul s-a iritat atunci când a fost întrebat ce s-ar fi întâmplat în cazul unui eşec cu FC Botoşani.

“V-am spus că nu e problemă de schimbat Vintilă. Nu mai îmi puneţi întrebări cu ‘dacă’. Dacă dădea Tănase gol, că am avut ocazii. Când ştii că eşti în pericol de cupă europeană, trebuie să joci cu Botoşaniul şi să îi baţi şi ai rezolvat cu cupa europeană. Dacă jucăm aşa nu poţi să vinzi nici jucătorii, dacă joacă aşa. Cum să îi vinzi pe Man, pe Coman!? Nici de Man nu mi-a plăcut deloc” – a declarat patronul FCSB.

Fără preparator fizic, FCSB aşteaptă un răspuns de la Thomas Neubert, fostul colaborator al lui Reghecampf. Becali a anunţat că l-a delegat pe Mihai Stoica să rezolve această problemă.

Sursa: realitateasportiva.net