Gigi Becali are porțile deschise la una dintre RIVALELE Stelei: „Ne-a băgat bani frumoși în conturi. Îi dăm toți jucătorii pe care îi vrea”

Gigi Becali are porțile deschise la una dintre RIVALELE Stelei: „Ne-a băgat bani frumoși în conturi. Îi dăm toți jucătorii pe care îi vrea”

Petre Buduru, președintele Astrei Giurigu, a spus că Gigi Becali poate transfera orice jucător își dorește de la campioana Ligii I.

Petre Buduru, președintele Comitetului Director al Astrei Giurgiu, a dat asigurări că Gigi Becali are „undă verde” să transfere orice jucător își dorește de la formația pregătită de Marius Șumudică. Buduru a menționat că Becali a băgat sume frumoase de bani în conturile Astrei și a fost un partener serios.

La Morais şi Teixeira totul depinde de noi. Gigi Becali poate să discute cu jucătorii, deoarece aceştia se află în ultimele şase luni, dar cu noi încă nu a discutat nimic. Îl aşteptăm la discuţii deoarece el a fost pentru Astra un partener care ne-a băgat bani frumoşi în conturi.

„Îi dăm toţi jucătorii pe care-i vrea! La noi totul e de vânzare pentru bani, dar doar pentru preţul corect. Și Șumudică ştie lucrul acesta. Dacă Gigi ne va oferi un preţ corect, atunci de ce să nu facem afacerea?" Îl anunţăm că gratis nu îi vom lasă niciodată pe Morais şi pe Teixeira în iarna asta la Steaua. Mai este şi varianta Boldrin. Dacă Gigi vrea să ni-l dea, atunci Îl aşteptăm să discutăm nişte variante de transfer. Eu îl consider pe Boldrin cel mai bun mijlocaş din România, iar lui Șumi îi place acest jucător", a spus Buduru pentru Fanatik.

Ne puteți urmări și pe Google News