Gigi Becali, anchetat pentru fals

Gigi Becali, anchetat pentru fals

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 îl vor ancheta, la sesizarea Agenţiei Naţionale de Integritate, pe patronul clubului Steaua pentru un posibil fals comis în declaraţia de avere depusă în vederea alegerilor europarlamentare din 7 iunie, informează Mediafax.

Reprezentanţii ANI au sesizat Parchetul că "există posibilitatea" ca Gigi Becali să fi comis un fals în completarea declaraţiei de avere deoarece aceasta este aproape identică cu cea depusă de omul de afaceri în octombrie 2008, în contextul candidaturii sale pentru un loc în Parlamentul României.

Potrivit sursei citate, singura diferenţă între cele două documente este un împrumut de 12 milioane de euro, acordat lui Dumitru Bucşaru.

Este vorba despre aceeaşi sumă pe care o amintea Becali într-o conferinţă de presă, în octombrie 2008, şi pe care susţine că a "uitat" să o treacă în declaraţia respectivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Candidat de pe poziţia a doua pe lista PRM, Becali are, conform declaraţiei de avere datată cu 8 aprilie, sute de hectare de teren şi este proprietarul a sute de apartamente. Omul de afaceri mai deţine o colecţie de bijuterii în valoare de 50.000 de euro şi una de ceasuri, în valoare de 250.000 de euro.

Vezi declaraţia de avere a lui Gigi Becali. CITIŢI ŞI:

Ceasurile, marea avere a lui Gigi Becali

Eurodeputaţii îşi ascund veniturile