Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a revenit în forță, cu un discurs care nu prevestește nimic bun pentru Edi Iordănescu. Amenințare în direct
Gigi Becali a revenit în forță, cu un discurs care nu prevestește nimic bun pentru Edi Iordănescu. Amenințare în direct

Gigi Becali a revenit în forță, cu un discurs care nu prevestește nimic bun pentru Edi Iordănescu. Amenințare în direct

Relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu s-a răcit vizibil, iar finanțatorul de la FCSB și-a exprimat, în direct, nemulțumirile, după remiza cu FC Voluntari.

Gigi Becali a ieșit la rampă după ce echipa sa, FCSB, a remizat, duminică, pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 0-0. „Roș-albaștrii” au făcut un joc modest, dar finanțatorul este supărat pentru că nu se mai poate implica la echipă.

Clauzele din contractul pe care l-a semnat cu Edi Iordănescu nu-i permit asta, așa că a dat de înțeles că abia așteaptă ca antrenorul să plece. Doar dacă va câștiga campionatul, Iordănescu jr. va mai rămâne la FCSB. După 15 etape (finalul turului sezonului regulat), FCSB se află pe locul doi, cu 31 de puncte, lideră este CFR Cluj cu 38 de puncte.

Gigi Becali l-a amenințat în direct pe Edi Iordănescu

„Nu e diferență mare de puncte față de CFR Cluj, dar e diferență de joc. La CFR văd automatisme, trasee, posesie. La noi se joacă haotic. Nu zic de Edi, nu știu cine… E haotic la noi. Fiecare joacă ce-i place. Jucăm după ureche? Nu am ce să fac… Am ce să fac? Nu am ce să fac. Așa ziceți voi și fac așa. Nu mă bag. Nu am ce sa fac. Am mai pierdut un an. Așa cred eu. Alea 7 victorii le-am obținut noi? Alea le-a dat Dumnezeu.

Eu nu am diplomație. Jucăm haotic. Fiecare face ce vrea, dirbleazâ când are mingea. Dar nu stau acum să mă supăr de la fotbal. Nu mă mai interesează. Dai bani și vezi cum joacă… Ce a jucat CFR cu Voluntari și ce am jucat noi cu Voluntari? CFR i-a distrus, iar pe noi ne-a distrus Voluntari. CFR ține mingea, iar noi nu. CFR joacă fotbal, dar noi nu.

Nu sunt multe puncte diferență, dar nu e perspectivă. Nu se joacă fotbal! Nu văd! Noi luam bătaie, dar era mingea la noi. Eram mulțumit”, a spus Becali la Pro X.

Finanțatorul este supărat pentru că nu mai poate să comande la echipă

„Nu zic de Edi… Zic de echipă. Cine trebuie să facă… Poate se supără Edi, dar nu pot să tac din gură când văd că echipa gâfâie. Nu pot să spun că îmi place când câștigăm cu 1-0, din penalty sau cu greu. Se joacă în viteza întâi. Trebuie viteză a 5-a, trebuie automatisme. Nu am avut niciodată o echipă așa slabă.

Vedem cine mai pleacă la vară, ce salarii mai reducem. Cu banii pe Moruțan ținem echipa ca să nu mai dau bani de la mine. Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comandă, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat….

„Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună”

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă.

Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro. Dacă Edi ia campionatul îi prelungesc contractul. Jos pălăria pentru el. Nu mai vorbesc și îi dau primă. Îi fac contract pe câți ani vrea el. Dacă ia campionatul, înseamnă că eu sunt nebunul. Dacă ai rezultate stai pe viață la FCSB. Dacă nu-l va lua, înseamnă că voi sunteți nebun și eu normal”, a mai spus Becali.