Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali a luat foc după ce ratat transferul unuia dintre cei mai valoroși jucători din LIGA I: „Nu poți face fotbal cu așa CARACTER”
Gigi Becali a luat foc după ce ratat transferul unuia dintre cei mai valoroși jucători din LIGA I: „Nu poți face fotbal cu așa CARACTER”

Gigi Becali a luat foc după ce ratat transferul unuia dintre cei mai valoroși jucători din LIGA I: „Nu poți face fotbal cu așa CARACTER”

Gigi Becali, finanțatorul Stelei, a ratat transferul lui Constantin Budescu, după ce atacantul a preferat să rămână la Astra Giurgiu.

Deși a negociat în ultimele săptămâni cu Gigi Becali, Constantin Budescu a decis, astăzi, să rămână la Astra Giurgiu, sub comanda lui Marius Șumudică. Becali l-a atacat pe „Sărmăluță” și i-a reproșat acestuia că are un caracter îndoielnic. „Să vă spun ce s-a întâmplat, aşa ceva nu mi s-a întâmplat toată viaţa. Vineri am vorbit cu el, era ceasul 22-23. Mi-a zis că dacă îi satisfac pretenţiile despre care s-a scris – 20.000 de euro pe lună – şi o primă de instalare de 200.000 de euro– vine. "Bine, mă, îţi dau!". I-am trimis contractul, l-am chemat pe Vali la 12 noaptea de acasă, a lucrat săracul până la 4 dimineaţa la contract. A mai vrut o primă suplimentară la Liga Campionilor sau Europa League. I-am pus-o şi pe aia în contract. Avea avion la 5 dimineaţa, trebuia să plece. S-a sucit, că trebuie să mai vorbească cu familia. El avea nevoie de contract să îl arate celor de la Astra. Să îi dea Dumnezeu sănătate, dar putea să îmi spună: "nea Gigi, fă-mi un contract ca să supralicitez cu Astra". Îi făceam, pe cuvânt. Acum, la revedere, nu poţi să faci fotbal cu asemenea caractere, nu mă mai interesează", a spus Becali la Digi Sport.