Gigi Becali trece la măsuri RADICALE după ce Steaua a fost învinsă de Gaz Metan: „Nu vor mai juca NICIODATĂ”

Gigi Becali trece la măsuri RADICALE după ce Steaua a fost învinsă de Gaz Metan: „Nu vor mai juca NICIODATĂ”

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a declarat că Bojan Golubovici și Bogdan Mitrea nu vor mai juca niciodată pentru echipa „roș-albastră”.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat primele măsuri pe care le va lua după ce oamenii săi au capotat, duminică, pe „Arena Națională”, în disputa cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-1. Bojan Golubovici și Bogdan Mitrea sunt jucătorii intrați în vizorul lui Gigi Becali, care a afirmat că cei doi nu vor mai juca pentru „roș-albaștri”.

 „I-am zis lui Reghe: dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. Mitrea nu mai joacă niciodată la Steaua, nu are ce căuta pe teren la Steaua. Golubovici e cel mai bun om din lume... nu are ce căuta la Steaua! Nu sunt ei vinovați, ei atât pot!", a spus Gigi Becali. Bodrin și de Amorim au fost și ei criticați: „Trebuie să le intre în cap la toți care vor să fie fotbaliști: meciurile nu se câștigă din talent, doar cu munca! Pe Boldrin și De Amorim i-am lăudat, au jucat prima oară când au venit la Steaua, acum ei cred că au talent. E vorba de caracter aici. Noi când l-am lăudat puțin pe De Amorim a început să o talenteze. Boldrin, l-am lăudat, a început să o talenteze! O să le scriu pe tablă, dacă nu le scrie Reghe. Fotbalul se câștigă cu muncă, nu cu talent și cu figuri.”

Ne puteți urmări și pe Google News