Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali trece la măsuri RADICALE după ce Steaua a fost învinsă de Gaz Metan: „Nu vor mai juca NICIODATĂ”
Gigi Becali trece la măsuri RADICALE după ce Steaua a fost învinsă de Gaz Metan: „Nu vor mai juca NICIODATĂ”

Gigi Becali trece la măsuri RADICALE după ce Steaua a fost învinsă de Gaz Metan: „Nu vor mai juca NICIODATĂ”

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a declarat că Bojan Golubovici și Bogdan Mitrea nu vor mai juca niciodată pentru echipa „roș-albastră”.

Gigi Becali, patronul Stelei, a anunțat primele măsuri pe care le va lua după ce oamenii săi au capotat, duminică, pe „Arena Națională”, în disputa cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-1. Bojan Golubovici și Bogdan Mitrea sunt jucătorii intrați în vizorul lui Gigi Becali, care a afirmat că cei doi nu vor mai juca pentru „roș-albaștri”.

 „I-am zis lui Reghe: dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. Mitrea nu mai joacă niciodată la Steaua, nu are ce căuta pe teren la Steaua. Golubovici e cel mai bun om din lume… nu are ce căuta la Steaua! Nu sunt ei vinovați, ei atât pot!", a spus Gigi Becali. Bodrin și de Amorim au fost și ei criticați: „Trebuie să le intre în cap la toți care vor să fie fotbaliști: meciurile nu se câștigă din talent, doar cu munca! Pe Boldrin și De Amorim i-am lăudat, au jucat prima oară când au venit la Steaua, acum ei cred că au talent. E vorba de caracter aici. Noi când l-am lăudat puțin pe De Amorim a început să o talenteze. Boldrin, l-am lăudat, a început să o talenteze! O să le scriu pe tablă, dacă nu le scrie Reghe. Fotbalul se câștigă cu muncă, nu cu talent și cu figuri.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.