Giani Kiriță are o nouă meserie. Fostul căpitan de la Dinamo are unele probleme la noul loc de muncă

Giani Kiriță are o nouă meserie. Fostul căpitan de la Dinamo are unele probleme la noul loc de muncă Sursa: Giani Kiriță, Instagram

Giani Kiriță, fostul căpitan al echipei Dinamo, a dezvăluit că, la vârsta de 45 de ani și după mai bine de trei luni de când a început această nouă provocare, încă se străduiește să se adapteze la noua sa poziție ca director de marketing în cadrul unei companii de securitate.

Astfel, dacă Giani afirma în urmă cu câteva luni că privește totul ca pe „o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață”, acum, fostul fotbalist spune că mai are nevoie de ceva timp pentru a se adapta în totalitate.

Giani Kiriță nu se simte confortabil în poziția de șef

Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate, așa cum am mai spus. A fost  ceva nou chiar și pentru mine. Însă nu pot spune că mi-am intrat pe deplin în rol. Asta fiindcă nu e ușor să îmbraci haina de șef”, a mărturisit Giani Kiriță.

„Eu cred că sunt la fel de popular printre oameni cum eram și înainte de a deveni director. Și am certitudini pe chestiunea asta. Pe de altă parte, să nu înțeleagă nimeni că nu ne facem treaba așa cum trebuie, ca la carte! Nici pomeneală! Colegii îmi spun domnule Giani și lucrurile merg foarte bine, din acest punct de vedere”, a mai completat el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Giani Kiriță a subliniat în repetate rânduri în viața sa că este deschis să învețe și se bucură atunci când oamenii au încredere în el. Această situație se aplică și în prezent. De exemplu, atuul său vestimentar zilnic nu constă într-un costum.

„Prefer ceva casual-sport. Ca atare, am asupra mea doar un sacou, cum am spus, de tip casual, care mă însoțește la întâlniri cu oameni din diverse zone de activitate”, a spus fostul dinamovist.

Fostul fotbalist încearcă să rezolve problemele cu frumosul

Giani a mai spus că nu îi place să aplice amenzi sau să facă mustrări și că aceste sarcini revin șefilor de un anumit fel. El comunică cu oamenii pe diverse subiecte, iar aceștia înțeleg situația, iar dacă apare o problemă, aceasta este rezolvată în alt mod, mai frumos.

Nu mi-a fost niciodată frică să muncesc. Nu s-a schimbat nimic, nici acum. Am avut obligația să merg în control, înainte de zorii dimineții, am făcut-o. La ora patru eram la obiectivul stabilit. Oamenii m-au privit cu încredere, iar asta mi s-a transmis și mie, că facem o echipă bună, la orice oră!”, a mai precizat el pentru Impact.ro.