Acum, în cercetarea judecătorească, ameninţă că vrea să facă destăinuiri complete. Că este gata să spună întreg adevărul, care adevăr va deranja multă lume suspusă.

În acest fel, Gheorgeh Dincă încearcă să obţină o înţelegere cu anchetatorii. De genul: „Eu tac sau spun ceea ce vreţi voi, iar voi formulaţi nişte acuzaţii mai blânde la adresa mea.”

Numele răpitorilor sunt fictive

În data de 6 ianuarie, Dincă a început să-şi aplice tactica. A anunţat că vrea să fie audiat, ca să facă destăinuiri complete. Inclusiv vrea să spună numele celor care au luat-o de la el de acasă pe Luiza.

La proces, a dat şi două nume: Buţă şi Petruţa. De această Petruţa am tot auzit. S-a dovedit că nu are nicio legătură cu răpirea fetelor. Că nu ştie mai nimic despre asta. Iar Buţă este un nume de martor din dosar, căruia Dincă i-a schimbat prenumele. De ce?

Pentru că, în ciuda afirmaţiilor anchetatorilor la începutul investigaţiilor, Dincă nu este deloc un tip inteligent şi inventiv. Ci o brută primitivă, lipsită complet de imaginaţie. De altfel, toate acele piruete pe care le-a făcut în anchetă, prin care vroia să păcălească procurorii şi care au fost puse pe seama inteligenţei, de fapt i-au fost dictate de alţii. Alţii care aveau interesul să nu se afle adevărul.

Luiza Melencu nu a fost în casa lui Dincă

Dincă afirmă că pe Luiza Melencu a ţinut-o la el acasă câteva zile. În prima zi a violat-o atât el, cât şi Ştefan Risipiţeanu, coinculpat în acest dosar. Este o minciună. Să o demontăm cu câteva argumente.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE